9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Sosyallikten uzak kaldım, mülakatına sabırla çalıştım
Genelin söylediklerine aldırmadan sana yaslandım
Kazanmaya da kaybetmeye de senden sonra alıştım
Yaptığın sınavda yapacakların da yerin dibine batsın! -
Arkadaşlar 0533 378 2000 ensonhaber. com whatsapp hattı. Lütfen buna da yazın.
-
@antimülakat Sakin ol dostum belkide son haftadasın
-
ben de memurlara yazdim
-
Arkadaşlar bugün ve yarın memurlar nete yazalım cuma gününe de kanal seçelim ortaya karışık olunca sanki etkisiz kalıyor gibi
-
Bizim gibi çile çeken kosgeb bile açıklandı, bizim listeden kimse var mı ?
-
Memurlara yazdım ama bakalım
-
Arkadaşlar taşeronlarla ilgili çalışma tamamiyle son buldumu bilgisi olan varmı ?
-
Sinan uzunpinar cevap attı arkadaşlar.Biraz daha sabırlı olalım bakan hanımın açıklamasından sonra çok uzamaz artık bu süreç demiş.
-
@denetcii çok uzamaz, az uzar yani
-
@denetcii sabır diyen herkesi kör testereyle kesmek istiyorum
-
Bizde canlı yayın yapalım Caner gibi intihar girişiminde bulunalım sonuçlar açıklanmıyor diye :):)
-
@denetcii ben kafamda bardak kırarım
-
@nonbisinidem ondan sonra canlı yayında (youtube veya face olabilir ) hap içti intihar etti daha yeni:)
-
@denetcii ya işte ben kafamda ben bardak kırayım intihar etme kısmını sana bırakıyorum o kadarı bende yemez
-
@nonbisinidem ne hallere düşük:)
-
@denetcii Bana da özelden cevap verdi : Artık diyecek birşey bulamıyorum. Sabırlı olmaktan başka yapacak birşeyimiz yok
-
@denetcii ya şu gündüz kuşağı programları var ya cinayetleri kayıpları vs çözüyorlar arayıp onlara mı başvursak artık napsak bizim liste kayıp çözseniz çözseniz siz çözersiniz hem sgk yaşama sevincimizi öldürdü aynı zamanda ortada bir cinayet de var denilebilir Olmadı en sonunda herhangi bir programa çıkıp açıklayın diye bağırcam
-
Istanbulda olan arkadaslar köprüye ciksalar :)) bak o zaman ses getiririz. Ben varim
-
@kpssiibf oraya kaç defa yazdım da dönüş olmadı hocam