9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari gvsler elinde ama elini de kulağına doğru uzatmış
-
@meçhulasker eteği belinde gül de takmış mı?
-
@kai-hitwatari @meçhulasker sizi gördükçe mutlu oluyorum yalnız sıyıran ben değilim diye :)) @Kai-Hitwatari hocam acilen twit atmayı bırakmalısın
-
Arkadaşlar Twitter da sürekli tweet atıyorum ama ilerleme kaydedemiyoruz. Heralde sürekli üst üste tweet attığım için Bakanın altına yazdığım gönderiler gözükmüyor. Çoğunlukta tweetlerin işe yaramadığı kanaatinde. İsterseniz foruma goy goy ile devam edelim bana uyar
-
@meçhulasker hocam az katılım oluyor her zaman, öyle olunca da pek sallanmıyoruz. O yüzden bana twitter boş iş gibi geliyor. Ancak daha önceden de dediğim gibi Allah'tan korkun! gibi dini bir şeyle hepimiz aynı şeyleri yazarsak bir ihtimal vicdana gelirler diye düşünüyorum ama ondan bile emin değilim. Onun dışında tabi ki bence sırf goygoy ve duyum hoş değil bir şeyler yapmak lazım ama aklına başka bir şey gelen yoksa sadece bunlar da bana uyar ciddi anlamda özellikle @Kai-Hitwatari yi yine twit atmış diye görünce üzülmeye başladım, gece gündüz sıfır karşılıkla devam edebilmesi takdire şayan ama çoğumuz ben dahil bunu yapamıyoruz
-
ben deliriyorum.iyi geceler
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kai-hitwatari @meçhulasker sizi gördükçe mutlu oluyorum yalnız sıyıran ben değilim diye :)) @Kai-Hitwatari hocam acilen twit atmayı bırakmalısın
Hocam aklıma ne geliyorsa yapıştırıyorum. Artık bir sonuç versin diye değil içimdeki sıkıntıyı atmak için yazıyorum bu da beni serseri stilim
-
@kai-hitwatari aynen bende
-
@kai-hitwatari ben de üzülüyordum adam kendini paralıyor diye, terapi şekliymiş :))
-
@aliyar-bey aynen hocam sıkıntı yok, her şey kontrol altında.
-
@aliyar-bey hocam sırf bir hesapta toplanalım dikkat çekelim diye kendi hesabımdan başka hesap açtım. Ondan da çol tweet attık diye midir nedir gönderiler gözükmüyor. Hem ilk tweet harici katılım da tatmin edici değil. Olmayınca olmuyor demek ki.
-
@meçhulasker *çok
-
@kai-hitwatari Allah'a şükür hocam
-
İnşallah uç vakte kadar açıklanır
-
-
@budageceryahu kendin ortana koşup gol attın hocam tebrik ederim
-
@aliyar-bey hocam şaka bir yana cidden emel sayını falan mı etiketlesek, emel abla duy sesimizi yoksa sesimizi duymaları için sizi kaçırmak zorunda kalacağız #maviboncuk falan filan diye, belki gırgırla falan dikkat çekeriz
-
@meçhulasker *kendi
-
@budageceryahu ooooo herkesin kafa zehir durumda bu gece, hoş geldin hocam
-
@aliyar-bey Allah muhabbetinizi arttırsın kendinizle iyi konuşuyorsunuz