9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso Mayıs'ta askere gidicem insan kaynaklarını aradım. Mayıs'a kadar açıklanirsa kurum tecil eder mi diye sordum. Adam: daha dur bakalım liste belli olsa bile gvs leri yapılması atanması derken 2 ay da o bulur dedi. Bunun üzerine yav 6aydir gvs yüzünden uzadı diyor herkez hala ne gvs si dedim. Adam : valla hocam ben mevzuata bakarım gvs formu olmadan güvenlik soruşturması yapılmaz dedi.kimin ne söylediğinin önemi yok dedi. Sen de haklısın reis dedim kapattım;))
-
@banshe ısrarla herkes gvsler one cekildi dedi. Ben her zaman atandıktan sonra gvs formunu elimize verecekler dedim. Bugun aciklansa en erken baslayan ramazan bayramindan sonra baslar bence.
-
@banshe ya hocam he he deseydin ya gvs imiş he . 🤬
Arkadaşlar Sinirinizi bozan 3harften oluşan tek bir
kelime söyleyin hadi bakalim
-
bu mesele taşeron yüzünden bekletildi ama kurum yönticilerinin sığındığı bahane GVS oldu. Kazandığınız belli olduğunda forum istenip GVS yapılacak. Yani bu iş sebebi başka arkadaşlar.
-
Kurban bayramından sonra kazananlar iş başı yapar
-
Kanal d ye attığım haberi okumuşlar WhatsApp da bir umut belki haber yaparlar:)
-
@torpil ona bile razıyız artik...agustosa kadar kafamiz rahat olur ilk kez
-
@torpil, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Kurban bayramından sonra kazananlar iş başı yapar
Ama hangi kurban
-
@banshe nasıl bir işin içine düştük biz vallahi anlamadım. Yetim hakkı mı yedik naptık...
-
Ben 800ü geçeriz dememiş miydim Ha bu arada görüyorum ve artırıyorum 1000e kadar yolumuz var
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
O bu değil ben @nonbisinidem e 737 en fazla 740 demiştim
-
Ben 800ü geçeriz dememiş miydim Ha bu arada görüyorum ve artırıyorum 1000e kadar yolumuz var
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
O bu değil ben @nonbisinidem e 737 en fazla 740 demiştim
-
Off offf
-
@furkitofaso kulak önemli
-
Zaten sgk nın iki soruşturma yaptığını herkes bilmiyor muydu bu habere niye şaşıyorsunuz ki dün bile yazdım ben bu konuyu ilgöçler vs bizden önce başlayacak bizim işe başlamak için en az 3 ayımız var diye
-
Yemin ediyorum bu işten en karlı çıkan , işini görene kadar yüzüne gülen dershaneciler ve yılda 2 kez kapağını değiştirip yeni kitap çıkaran hocalardır.Ha onları da Facebook da ölümüne savunan tipler de var tabi.Çıldırmamak elde değil.
-
@denetcii çıkar ilişkisi kardeşim hatta bazıları bizzat paralı asker(klavşör/troll ne derseniz) saf saf savunanlara ise birşey demiyorum artık
-
@denetcii Kardeşim süper bir sistem kurulmuş durumda.
Dershane kazanıyor.
Kitap yazan hocalar kazanıyor.
Yayınevleri kazanıyor.
Ankara'ya sınava mülakata gidiyorsun otobüs/uçak/tcdd kazanıyor.
Ankara esnafı kazanıyor.
Kurum sınavını paralı yapan üniversiteler kazanıyor.
Mülakat için özene bezene kıyafet alıyorsun onlar kazanıyor.
Kimin kaybettiğini söylememe bile gerek yok:) -
Forum gündeminde bir ara bakanlık ziyareti vardı bakanın açıklamasından sonra ortalık duruldu yeniden gündeme mi getirelim ne dersiniz
-
Valla açıklansın kazanalım da isterse 1yıl sonra başlatsınlar ona bile razıyım kafa rahat olsun hiç değilse
@drago, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Zaten sgk nın iki soruşturma yaptığını herkes bilmiyor muydu bu habere niye şaşıyorsunuz ki dün bile yazdım ben bu konuyu ilgöçler vs bizden önce başlayacak bizim işe başlamak için en az 3 ayımız var diye
-
Birazdan sgk balgat binasının önünden geçicem ne yapmamı istersiniz?:)