9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@halilhy bir de bu numara var 03122078539
-
Şimdi konuştum gerçekten çok ilgiliydi verdiği cevaplar şöyle ; bakanlıkla hiç bi alakamız yok sınav komisyonundan daha listeler gelmedi biz de kurum olarak çok mağdur olduk emin olun sizin kadar bizde açıklanmasını istiyoruz 10. Promosyon ilanına çıkmak için ayrıca güvenlik soruşturması yapılmıyor form doldurmadan falan bu şekilde olmaz atandıktan sonra olur şu an niye bekletiliyor bizde bilmiyoruz dedi
-
@halilhy Hocam sınav komisyonuna ulaşabilir miyiz bir şekilde ?
-
@kaldoraç hocam kendi adıma komisyona ulaşsam hiç bi derdim kalmaz atanırım
-
bir arada mülakattan hemen sonra komisyonun listeyi bakanlığa yolladığından bahsediliyordu,şimdide listeler komisyonda deniliyor
-
@halilhy hocam bence sekreterya detaylı bilmiyor. Gelen evrak varsa yayınlıyor o kadar. Bakanlıkla alakası olmasa Bakan niye açıklama yapsın ki? Hem iş sadece kurumda olsa bence çoktan biterdi.
-
@halilhy 10 . Promosyon ilani 9 promosyon aciklandiktan sonra hemen cikcakmi. Yoksa yanlısmı anladım kardeşim.
-
@meçhulasker bencede yani komisyon listeleri niye bekletsin onlarda olsa
-
@gmzgmz bir deli kuyuya taş(listeler) atmış,kırk akıllı çıkaramamış bizim iş de bu hesap.
-
Saçmalığa bak arkadaş! Sınav sonucumuz açıklansın diye mücadele veriyoruz. Sanki beleş kadro istedik!
-
@halilhy bu cevap bana aylar önce gelmişti orda ki çalışan da bilmiyor bakanlıktan liste gelse idi bence açıklanırdı demek ki hala gelmedi liste ki gelse @paretowilfredo üstad da duyurdı mutlaka ona ulaşan bilgiler de hala gelmediği yönünde
-
Bürokrasi takımı olacağına tuş takımı olsaymış daha iyiymiş.
-
@meçhulasker tabi işinin hakkını verenler hariç.
-
@meçhulasker tabiki bilmiyorlar hocam kurumda felaket şekilde bilgi karmaşıklığı var en üstten alta kadar işini layıkıyla yapmayanlarla dolu
-
@blocker hemen olmasa bile ilana çıkmak istiyorlar demekki hocam bi kaç yerden bende duymustum 10. İlanı hazır diye
-
Küçükken bürokrasi bürokrasi diye şikayet edilirdi de anlamazdik nedir bu diye. Büyüdük teorisini okulda ögrendik, pratiğini de sgk yaptirdi sağolsun. Daha da unutmayiz
-
Yaşadığımız çilenin nedeni bürokrasinin uygulanmaması.Keşke bürokrasiyi gelişmiş ülkelerdeki gibi işletebilsek bir makine gibi.İşleyen bürokrasiyi liyakat sahibi bürokratlar yönetir.Bizim sıkıntımız işte burda
-
İnşallah Cuma açıklanır bugün de geçti.
-
Bunun sebebi bürokrasi falan değil artik. Bundan önceki promosyonlarda yok muydu bürokrasi. Sebebi başkadır bu kadar uzatmani. Sonuç olarak biz bekletiliyoruz, hevesimiz kırılıyor, umudumuz azalıyor ki benim artik hiç kalmadı.
-
Survivor gönüllüler takımı gibiyiz bir türlü üstümüzdeki kara bulutlar gitmiyor . SGK lafını ilk duyduğumda heyecanlanırdım şimdi nefretle bakıyorum . Kazananlar için kötü günler geçerde kazanamayanlar çok sıkıntılar çekecek . Psikoloji fln kalmadı artık . Bu haftadan beklentim var tamamen his olarak ama bu haftada açıklanmazsa kazanmadım sayıp önüme bakacağım . Psikolog masaraflarımı SGK karşılasın diye uğraşırım birazda...