Az önce dalmışım rüyamda biri mesaj atiyor bugün açıklanacak ama kimden öğrendiğimi sorma yazıyor,rüya bile trol akıl sağlığımı korumakta cok zorlanıyorum
gmzgmz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@heleloy düşüncenize saygı duyuyorum da üslubunuza duymam mümkün değil. Ağlaşmayın,aşevi değil falan ne kadar çirkince bi ifade şekli
-
Biz hemfikir olsak ne olacak,inşallah yetkililer bu haftada hemfikirdir
-
@birumut hocam halihazırda guymusunuz bilmiyorum ama guy ve denetmenlik aşagı yukarı benzer kadrolar. Tabiki hakeden kazansın ama bu süreci en az 25 yasında bi insanın işsiz olarak beklemesi guy olarak beklemesinden kat kat daha zor. Hiç işi olmayan biri kazanırsa 1 kisi daha yoluna bakar bir aile kurar vs. o yuzden bende arkadaşlara katılıyorum
-
Bende bakıyorum arada merak etmeyin
-
@meçhulasker moral falan kalmadı çünkü çok kısır bir dönem geçiriyoruz alım konusunda. Yüksek puanlarımızla ortada kalmış gibi olduk. Ne hatrı sayılır bir ilan geliyor ne de girdiğimiz mülakat açıklanıp aramızdan birilerine umut oluyor.. Allah yardımcımız olsun gerçekten böyle düşünebilmenizde güzel
-
Taa aralık ayında mart bile zor diyenleri burada linç etmiştik yok artık daha neler diye. Adamlar haklı çıktı. O yüzden böyle uzun vadeli yorumlar bizi korkutuyor. Bu kadar salak saçma bir eğlence anlayışınız varsa eğer yaşınızdan utanarak vazgeçin troller,birde size katlanacak halimiz kalmadı
-
@nonbisinidem @kenanus123 ben zaten etkinlikleri Sn. Bahçeli'ye yöneltmek taraftarıyım. En gec salı grup toplantısında dile getirirse çarşamba bu iş biter
-
Şaka bir yana aramızda gerçekten gizli bir yetkili varsa ona sesleniyorum Allah rızası için elini vicdanına koysunda bizi daha fazla bekletmesin
-
@coopdefood umarım güzel yerlerde görürüz sizi hocam,sıkmayın canınızı hiçbir emek karşılıksız kalmayacaktır inşallah
gmzgmz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@paretowilfredo çok haklısınız üstat. Hem 9. Promosyon hemde KADIN bir meslek mensubu olarak yazılanların neresinden tutsam elimde kaldı
her sözü her yerde elbet makul görmeyelim ancak bu zihniyeti değiştirmek için yorulmakta gereksiz, anlamsız geldi şu an
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
puanım yüklenmiyor ve başvuruya devam edemiyorum arkadaşlar ne yapmak lazım
-
RE: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Benim mülakatımda yarın ve hala düşünüyorum gidip gitmemeyi. Sgk denetmenliğini kazandım sonuçlar başvurulardan erken açıklansaydı muhtemelen hiç başvurmazdım. Meselek güzel ancak meşakatli ve riskli bilemiyorum
-
RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
@paretowilfredo hocam peki tahmininiz ne zaman netlik kazanacaktır bu konu ?
-
@yasemen oldu hocam güncel bir kaynak edinmenizde fayda var
-
@can-mavi benimde ingilizcem pek iyi değil hocam fakat 100 soruluk 70 barajının olduğu bir sınavda 20 ingilizce sorusu önemli bir ağırlık diye düşünüyorum. Çok istediğim bir meslek başvuru yapacağım inşallah ingilizce soru sayısı 20nin altında olur
-
hocam dguy ingilizce hakkında ne düşünüyorsunuz ? ingilizcesi olmayan biri sizce başvuru yapmalımı ? @can-mavi
-
RE: 2018 Guy Alımı
@sweeney_todd Allah acil şifalar versin hocam,insallah gönlünüzden geçen olur
-
@meçhulasker sonuçları yüklüyorlardir insallah hocam mesgullerdir de ondan acmamislardir
-
Keşke @paretowilfredo üstadımız bi el atsa olaya :)kafayı yedik çünkü