9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@okn-svnd o zaman işe başlayanlar direk eğitime gidicek?
-
@okn-svnd Sürecin her aşaması beklemekle geçecek anlaşılan. Allah şimdiden kazananlara sabır versin mi diyeyim , hayırlı etsin mi diyeyim bilemedim.
-
Aynen hocam Işe başlayanlar 2 3 ay sonra 5 kasımda egitime alınacaklar.
-
@okn-svnd Hocam sizi yorduk ama son bir şey sormak istiyorum. Süreci kısaca yazar mısınız ? Kazananlar açıklanacak . Sonra il tercihi sonra soruşturma sonra eğitim sonra işe başlamamı olacak ?
-
Açıklansın, hayırlısıyla olsunda en azından gönül rahatlığıyla bekleyelim böyle beklemek çok daha zor .
-
Hocam bildiğim kadarıyla sonuçlar açıklandıktan 1 ay sonra listeler il tercihleri açıklanacak tercih listesi sabıka kaydı güvenlik soruşturması formu vs ile merkeze gonderilecek.1 ay kadar sonra yerleştirme sonuçları açıklanacak daha sonra tebligat beklenecek.Tebligat gelince iş başı yapılacak.5 kasım 30 kasım Antalya da egitim yapılacak.1 sene sonra yetki sınavı 3 sene sonra yeterlilik sınavı var.Yeterlilik sınavından sonra yine il tercihi var hocam.Sureç bildiğim kadarıyla bu şekilde ilerleyecek.
-
@okn-svnd Teşekkürler hocam. Eyvallah
-
@22121121 rica ederim hocam
-
acaba kazandim mi
-
Hala aciklanmadi mi sonuclar?
Bu arada hayirli haftalar -
Sayfa 800
-
@kai-hitwatari hala bit me di sevdam
-
@meçhulasker bitsin artık bu çile çekemem bile bile️
-
Pazartesi beklediğimden yavaş başladı
-
@gök-kız aşıksan vur saza sonuç istiyorsan bekle biraz daha
-
@meçhulasker 9. Pronun bahtı kara adayın gönlü yara nnnaaaabeerr
-
@meçhulasker istedim vermediler, GVS yapmadık dediler
-
Bu hafta açıklanmasa iddiayı kaybediyorum arkadaşıma yemek ısmarlamak zorunda kalıcam inşallah açıklanır bu hafta
-
@royharper hocam açıklanırsa da siz ısmarlayın bence
-
@meçhulasker hocam arkadaşım da bizden o da sonuçları bekliyor tabi ikimizde kazanırsak iddia geçerli olucak