9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@22121121 peki o zaman. 10. Pro. dan da bazen yazan oluyor diye söyledim. Daha kalabalık görünmek için psikolojik baskı yapayım diye
-
@22121121 @mütemmim-cüz le 9.promosyon bekliyoruz, 10. promosyon adayları da bizim sonuclari bekliyorken burayi takip ediyolar demek istedi arkadasimiz.
Not: Kazanamazsak 9. Pro mağdurlarini,
10. Promosyonda da görebilirsiniz ayrica -
Eşime her hafta bu hafta açıklanacak diyorum bugün yine tekrar ettim bu hafta kesin diye
Resmen kahkaha patlattı sonra halime tekrardan üzüldü kızcağız. Allahım sen hayırlı eyle diyorum o yüzden -
@agustcomte normalde calisiyor musunuz degerli meslektas adayim
-
@shady1 Anladım Hocam 10. Promosyon da da büyük ihtimal ben olacağım zaten. Gelirseniz devam ederiz ordan
-
@22121121 büyük ihtimal biz de oluruz sgk iskencesi olmayan hayat , hayat değildir
-
Arkadaşlar MSB bu hafta 8. Pro eğitimi için Antalya'ya gidiyormuş ben söyledim bi arkadaşıma sormaya çalışıcak siz de varsa arkadaşlarınıza söyleyin ben net bir cevap alınabileceğine inanıyorum bu iş bu hafta biticek inşallah
-
@agustcomte kemal Sunal'ın bir filmi vardı, her cuma 1 paket lokumla anasını alıp kızı istemeye giderdi. Kızın babası vermese de sonraki cuma bı daha giderdi.. Bizim iş de ona benzedi, her hafta sonuç açıklıyoruz olmayınca sonraki hafta yeniden açıklıyoruz
-
@furkitofaso furki dostum msb tatile gidiyo , 8 pro yu napsın adam
-
vay yine mi keder ama artık yeter
yine kapıda kara geceler
vay çileli başım ortasında kışın
iyice beterbu zor günlerde elbet geçer bir gün
herkes farkında herkes nasıl üzgün
insan biraz olsun akıllanmazmı
bilmezmi er geç yanardağ gibi için için
sönmez mi bu sinsi ateşSezen Aksu'nun daha önce 2 kez SGK denetmen yardımcılığı sınavına girdiğini ve kazanamayınca sanatçı olduğunu biliyor muydunuz?
(Yani bu sözleri yazmak için en az iki SGK mülakatı yemek gerekir bence) -
@shady1 herkesin aklında bu soru cevap vermesse rahat edemez muhakkak bir açıklama yapacaktır
-
@mütemmim-cüz zaten SGK devlet kurumu değilde platonik aşkım gibi oldu dinlediğim her hüzünlü şarkı/türküye cuk oturuyor
-
pazar gününün son saatine girmek üzereyiz nasıl gençler heyecan var mı dolu dolu dopdolu bir hafta bizi bekler
-
@meçhulasker tamam da söylenmesi gerekeni söylemişsin
-
@yasaklı tam bu kafayla pazar günü gece foruma girdim
-
@yasaklı ben heyecanliyim
-
Açıklan mamasıyla ilgili yapacak espiri bile kalmadı
-
Hocam sen neden şimdi böyle dedin ki haftaya kesin dememiş miydin hâlâ şüphe duymalı mıyız ben bi kötü oldum şimdi
@furkitofaso, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar MSB bu hafta 8. Pro eğitimi için Antalya'ya gidiyormuş ben söyledim bi arkadaşıma sormaya çalışıcak siz de varsa arkadaşlarınıza söyleyin ben net bir cevap alınabileceğine inanıyorum bu iş bu hafta biticek inşallah
-
@mağdurum düşününce bile nabzım hızlanıyor ben oraya nasıl gireceğim tc yi de bakacam çok merak ediyorum yaşlandık da bi sıkıntı çıkmasa bari
-
@yasaklı ben alistim =))