9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
bu ne yaaa hunili huniliyi görünce çomağını saklar derler, bizde hepsi bir anda ortalığa dökülmüş gören çıkıyor ben de huniliyim diye
-
Duyumum yok fikrim var dedim geldim:) Yazmıştım daha önce de ama Nisan'ı beklemeyin diyen troller türemiş:)) mümkün mü her şey mümkün ama bu kadar net konuşabilmek işte o mümkün değil canım ya:))
Şöyle ki son yapılan açıklamalar -gerek Bakan Hanım'ın gerek SGK dolaylarındaki mercilerden gelen açıklamalar- eğitim tarihinin belli olması,seçimlerin yaklaşıyor olması(o oo daha var demeyin burası Türkiye çoktan başladı çalışmalar bilen biliyordur:)) ) , Cumhurbaşkanı'nın gelen şikayetler üzerine-yapılan haberde cimer diye geçiyordu- istifa çağrısı,taşeronların bitmiş olması ve SGK'nın 5000 alım sözü ile yeniden alıma çıkması gibi sebeplerle Nisanda açıklanacağını rahatlıkla söyleyebiliyorum.Duyum değil çıkarım. Yılbaşında açıklanmayınca hemen her gün umutla beklemiş sonrasında yavaş yavaş Nisan'ı en geç tarih olarak benimsemiş biri olarak söylüyorum. Bana inanmayın bensiz kalmayın gibi:))
(Bu mesajı gören SGK yetkilisi:"Durun açıklamayın hala umutlu biri var!!"
poisson : "Yapmayın ağğğbiii vurmayın ağğbiii")
En geç Nisan son haftası diyor herkese selam ediyorum :))))tabii ki uzun oldu kusura bakmayın :)) -
Devletin ağırlığı büyük diye bir haber vardı dün fox 'ta devlet bahçelinin dediği ertesi gün gerçekleştiriliyor bu aralar . Bugün ki tweet etkinliğinde sadece onu etiketleyerek bir sonuç almaya çalışalım madem
-
@poisson (Bu mesajı gören SGK yetkilisi:"Durun açıklamayın hala umutlu biri var!!"
poisson : "Yapmayın ağğğbiii vurmayın ağğbiii")
çok iyi yaaa ben de nerdesin merak ediyordum. hadi itiraf et huniyi duyunca çıktın ortaya demi sen de -
@aliyar-bey yahuu sizin adınızı her gördüğümde aklıma Ali Bey amcaaa diyen hüdaverdi geliyo
-
@gök-kız anlaşılan diriliş izlemiyorsunuz, ordan geliyor :))
-
@aliyar-bey yalan yok huni çekti :))) yok ufak bir rahatsızlık atlattım (iyiyim şimdi;) ) hastanedeydim telefona bakacak mecalim yoktu ama iyi geldi bir zorunlu uzaklaşmak :))
-
Döner yerine ızgarada pişmiş tavuk ekmek yer miydiniz ? (Not: Ben ticarete atılıyorum beyler )
-
@poisson çok geçmiş olsun ya hayırdır inşallah
-
@aliyar-bey Tahmin ettim ama yinede kulaklarımda Ali Bey amcaaa sesi
-
@denetcii yaa konu dağılmasın evet ama eğer cidden atılıyorsanız şu ekmeklere bir çözüm bulun esmer-tam buğday-ne bileyim şekersiz glutensiz bulunsun o tip yerlerde de :))) Hayırlı olsun:)
-
@poisson geçmiş olsun hocam
-
@poisson Peki hocam yazdım kenara
-
@gök-kız çok aram yoktu hüdaverdiyle ondan çınlamıyor herhalde bende o ses
-
@gök-kız teşekkür ederim ve @denetcii teşekkür ederim :)))
-
@aliyar-bey artık çınlayacak
https://youtu.be/rNq0c_aZHWw -
@denetcii bizim orada dershaneye yakın yerde vardı bir tane tavuğu küp küp doğrayarak yapıyırdu biraz da baharat atıyordu, kırmızı lahana turşusu da ikram ediyordu bak anlatırken bile ağzım sulandı yani lezzeti tadan kesinlikle defalarca gelecektir hocam hayırlı olsun mekan
-
@poisson geçmiş olsun hocam dediğiniz gibi Nisanda açıklanacaktır (yani inşallah)
-
@drago teşekkür ediyorum :)) açıklanacak evelallah;))
-
@ultravirest hayır!!!
SGK benim muhatabım değil, seviyemde değil, kıratımda değil, kalitemde değil!!!