9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gök-kız umut olunca da hafta sonu geçmiyor..
-
@muratkilicc hafta sonu hic bir şekilde geçmiyo hocam
-
Balkona çıkıp neden lan nedeeen diye bağırasım var
-
Merhaba arkadaşlar. Benim eniştemin yiğeni sgkda çaycıymış. Bugün başkanımıza çay götürürken biriyle telefonla konuşuyormuş başkanımız ve telefondaki kişiye cumada görüşürüz diyip bizim elemana göz kırpmış. Bir de kaç şeker olsun dediğinde de 2 demiş. Kesin bu cuma 2 de açıklanacak. Duyum çok sağlam (ironidir)
-
Kuruma bak AB ye girmeye aday olmuşuz gibi
-
@homo_economicus hocam komple mi ironi
-
@meçhulasker hocam en fazla temenni olur zorlarsak :))
-
@homo_economicus çaycı gerçek olaydı iyiydi yav sordururduk
-
@meçhulasker neyse gece gece milleti rahatsız etmeyelim. Bununla yetinelim şimdilik
https://youtu.be/LTc61EObQGc -
@meçhulasker çaycı aslında tuzlukmuş
-
@kai-hitwatari hocam kendim dışında @meçhulasker ve @Shady1 in huniyi taktığına emindim, artık senden de eminim sıra @Gök-Kız ve @denetcii ye geliyor gibi yavaş yavaş
-
Bekle dedi ve gitti
Ben bekledim o gelmedi
Ben bir daha bekledim o bir daha gelmedi
Sonradan öğrendim ki listeler bakanlıktaymış(Son 4 ayımızın şiir versiyonu)
-
@aliyar-bey biz hunimizi giydik de geldik.
-
@aliyar-bey huni benim en sevdiğim aksesuarım Günaydın arkadaşlar
-
@aliyar-bey Huni giymek bizim işimiz
-
@kai-hitwatari o zman sgk denetmenlikte japon balığı mı oluyor?
-
@aliyar-bey huni giymeyi sizden öğrenecek değiliz
-
@meçhulasker Eeeyyyy hunii sen kimsin yaa
-
@gök-kız @Kai-Hitwatari @denetcii @meçhulasker ahahaha cevaplara bak yaaa Allah'a şükür haksız çıkmadım, yalnız @denetcii ve @Gök-Kız zaten bizdenmiş onu kaçırmışım
-
Dostlar deliliğiniz hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz hepiniz. Benim için en mutluluk veren katılım argumanınız bu forumu var ve yazıyor olduğunuzu sanıyor olmanızdır. Bu bizim için yeterli delildir sizi aramıza kabul etmemiz için. Tekrar hoşgeldiniz hepiniz.
Ek olarak bugün yarın soracağım durumu bu 6 aylik rutinimiz artik dile getirmiyorum dostlar. Haftalik programimda sabitlendi bu durum.