9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hayde35 hafta sonuna kadar sonuçlar açıklanmış olaa
-
@gök-kız ben cumaya cok umutlandım hadi hayırlısı
-
@tudisiar umut olmadan zaman hiç gecmiyo hocam İnşallah bu son olur ️
-
@gök-kız arkadaşlar umut güzel şey ama yine de çok umutlanmayın bence :)) umut yükseldikçe hayal kırıklığı o kadar büyük oluyor eğer bu hafta açıklanma ihtimali olursa kurumda mutlaka hareketlenme olur ve bunu da @paretowilfredo haber verir ondan bir hareketlenme var bilgisi gelmedikçe umutları minimum tutmaya çalışalım sonra hep üzülüyoz çok üzülüyoz :((( Biz bunu hakedecek naptık acaba bilerek veya bilmeyerek çok büyük günahlar mı işledik acaba diye kendimi sorgulamaya başladım artık
-
@nonbisinidem haklısınız hocam doymadık hayal kırıklıklarına
-
@resetat hocam önemli olan senin asıl kaynak ne diyor
-
@nonbisinidem hocam @paretowilfredo üstada haber gelmeden de açıklanabilir. Geçen alım o şekilde olmuş galiba.
-
Sevgili arkadaşlar bende gecen gun güvenilir bir kaynakyan bir duyum aldım kuzenim yaza evleniyormuş. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
@nonbisinidem @tudisiar Özdemir Asaf der ki
“Öyle bir ilkyaz ol ki korkut yaprakları,
Öyle bir son yaz ol ki tut yaprakları,
Sararıp dökülürken güz rüzgârlarında
Ardında savrulsunlar, unut yaprakları.
Sevinçlerinde onlar vardı, hüzünlerinde onlar
Seninle yeşerdiler, seninle soldular..
Olsunlar senden sonra da umut yaprakları.” -
@kai-hitwatari hayırlısı olsun mutluluklar
-
çoh da güvenemiyorum b.k da çıkabilir kıvamındayım
-
@kai-hitwatari hocam niye bunu burda paylaştın ki, burdaki duyumlar tutmuyor kuzeninin hayatını karartmasaydın :))
-
@kai-hitwatari tüm ciddiyetimle okuyordum ama ya:)) Allah mutlu etsin diyelim
-
@kpssiibf bir şey diyemiyor hocam hâlâ, ya açıklansın da duyum olmadan açıklansın artık bu kıvamdayız
-
@aliyar-bey bak orasını hiç düşünmedim hocam. Kuzenimi çok pis bir cenderenin içine attım. Allah affetsin.
@Gök-Kız hahaha o kadar yazdı cizdi bir duyum bile paylaşmadı demesinler diye yazdım. Sağolun hocsm
-
Bu hafta açıklanacak duyumlarına inanıyorum ama hiç bir şey hissetmiyorum.
-
@kai-hitwatari amin hocam, davetiyeyi de yakında düğünümüz var şeklinde almak istemiyorsundur herhalde :))
-
@meçhulasker ben inanmıyorum ama hissediyorum hocam hangisi daha kötü bilemedim
-
@aliyar-bey hocam senin ki daha kötü. Tartışmasız, net
-
@meçhulasker Allah yardım etsin bana o zaman :))