9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@inflexible bi onlar eksikti
-
Bu hafta olsa elbet birkaç yerden teyit alınırdı ama pek bilgi yok ilginç geliyor bana
-
Ziraat mühendisleri yağdırıyor resmen onlar kadar olamıyoruz.
-
Tek cümlelik komik bir fikra anlatayim mi ?
SGK bu hafta açiklaniyomuş
-
@mayoz Bu haftayla ilgili 2 3 arkadaşta duyum paylaşmıştı hocam.Hatta birisi 13 nisan diye tarih bile vermişti cumadan için.Benimde içimden geçen bu cuma en geç pazartesi açıklanacağı yönünde.
-
@okn-svnd bekleyeceğiz artık zaten başka işimiz yok
-
Arkadaşlar tt olan etiketleri kullanmalıyız.Biliyorum amacımız tt olmak değil ama dikkat çekmemiz şart.
-
@mayoz Aynen alıştık beklemeye 180 gündür.Ama üzücü tarafı bu kadar bekleyen ve bekletilmiş kişiler arasindan sadece 400 kişinin beklediğine değecek olması.
-
Bir saat önce atılmış tweetin altında 5500+ tweet var.
-
@okn-svnd nisan ayında beklemiyorum. Biz çok gördük bu hafta açıklanmazsa haftaya kesin açıklanır sözlerini. Ramazandan önceki hafta açıklayacaklar, göreceksiniz.
-
Bende bir haber vereyim ama beni linç etmeyin sonra.Bende bu hafta açıklanacak diye öğrendim arkadaşlar.Ama kesin değil öyle konuşuluyormuş.
-
@denetcii hocam beklemiyorum yani hiçbir yerden hareket yok. Nisan ayını da geçeceğiz bence. Sırf 10. promosyon diğer kpss kalsın diye yapıyorlar.
-
@denetcii nereden öğrendin acaba hocam?
-
@kpssiibf hocam paylaşma bir yerde dedi ben dayanamadım yazdım.
-
@hagi hocam ne alakası var sonuçları açıkladıklarında hemen alım mı yapmaları gerekiyor
-
@kpssiibf 10. promosyon ilanı da hazır. Bunu açıklasalar hemen yeni ilan gelecek. Ben geciktirme sebeplerini bu görüyorum açıkçası.
-
@denetcii Hocam kaç kurtar kendini çabuk
-
@hagi Umarım duyduğun son söz olur diyeyim o zaman ve umarım sen değil ben haklı cıkarım.
-
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bende bir haber vereyim ama beni linç etmeyin sonra.Bende bu hafta açıklanacak diye öğrendim arkadaşlar.Ama kesin değil öyle konuşuluyormuş.
Denetçi bu yolda en çilekeş arkadaşlardan. O yüzden istedigi kadar duyum paylaşabilir, Asilsiz olanlar dahil. Ona linç yok