9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kpssiibf bende bir sıkıntı yok hocam?
-
@nonbisinidem engellemiş olmasınlar
-
@nonbisinidem hocam son twetin altında yazdıklarının hiç biri gözükmüyor bende
-
@nonbisinidem görebilen var mı?
-
@kpssiibf rt yapıyo arkadaşlar ama şu an
-
@nonbisinidem hocam sen görürsün zaten başkası göremez. Ben de baktım demin bakanın altında sizin gönderiler gözükmüyor. Hesap iptal olabilir.
-
@meçhulasker hocam hala rt yapıyo insanlar demek ki görüyolar profilimden bakabilirsiniz geçici birşey olabilir hesaba bişi olmaz olsa şimdiye kadr olurdu olursa da ben hallederim mrk etme kaç kez hallettim support@twitter'a mail atıp çemkirdim mi açıyolar hemen :)))
-
@nonbisinidem yeni yazdıklarınız gözüküyor o tweetin altındakiler gözükmuyor
-
@nonbisinidem hocam rt yapanlar sizi takip edenler ve onlar rt yapınca tweetinizi görenlerdir. Artık birinin tweetinin altına cevap attığınızda siz hariç kimse görmez. Rt yapsanız fav yapsanız karşı tarafa bildirim gitmez. Geçmiş olsun hesap gitmiş
-
@meçhulasker yahu hesabın bi yere gittiği yok :))) neyse sorun hallederiz :)) olmadı başka hesaplar da var ordan da hallederiz don't panic
-
Başkanın çantada bizim listeler mi var acaba
-
@meçhulasker subliminal mi veriyorlar napıyorlar arkda da trump ın tweeti
-
Bakanın son tweetinin altında rekor kıralım
-
Guy bekleyen arkadaşlar destek verirse daha etkili olur
-
@senozli5334 aynen öyle son tweette aktifiz aslında destek verse keşke herkes
-
@mayoz Benim aldığım duyum bu hafta açıklanacakdı.Daha 2 gün var bekleyelim hocam.Benim içimden geçen cuma açıklanacağı yönünde bir hafta sonu geçirmek iatemiyorum bu sıkıntı ile.
-
@okn-svnd umudumuz kırmak istemem ama.son 2 aydır çok cumalar gördük
-
@okn-svnd duyum bakanlık kaynaklı mı hocam
-
Ziraatçılar iyi çoştu da yanlış bakana yazıyorlar.
-
Duyum güvendiğim bir kişiden bu hafta denildi ama bütokrasi işleri biliyorsunuz bizi 6 aydır bekletiyor.Eğer bu hafta açıklanmasa da çok şaşırmam açıkcası.Ama kesin olan birşey söylemek gerekirse bu hafta olmazsa bile haftaya ızdırabımız son bulur.Umarım.biran önce belirsizlik giderilir ve herkes kendine bir yol cizmeye başlar.