9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@malthuss sadece sonuç bekleyenlerin değil tüm iibfnin destek vermesi lazım.
-
Bakan hanıma topluca çok az kaldı söylemine dair tweet atmalıyız
-
Bazı mesajlarla sendikaları da etiketleyelim ara sıra. Malum, 1 Mayıs geliyor. Varlıklarını hissettirmek isteyeceklerdir. Malzeme arıyorlar zaten.
-
Mülakat sonucu beklerken 3. Dünya Savaşı çıkacak.
-
Tweetle olmaz dedik ama yine diyorum bir fotoğraf belirleyip üstüne bir yazı yazıp bir tag altında hepimizin aynı tweeti atarak toplanması lazım artık net.Ulan hem ağlanıyorsunuz hemde etkinlik yapalım diyoruz yok, onu yapalım yok .Bekleyin anasını satayım.Bu gidişle haziranı da görürüz temmuzu da.
-
@budageceryahu sendikaların kamuyla işi var mı ki ben özel sektörü kapsıyor diye biliyorum ama emin de değilim?
-
@denetcii ne gerekiyorsa yapalım hatta arkadaşlar şöyle yapalım herkes twitterdaki nickini yazabilir mi benim burdakiyle aynı şu an bu forumu okuyan ve katılmak isteyen herkes birbirini takibe alsın ve herkes birbirinin tweetlerini rt'lesin. Bir işe yarayacağını pek sanmasam da artık çaresiz hissediyorum
-
@denetcii aynen pc ile arası iyi olan arkadaşlardan birisi hazırlasın ancak şu saat bu saat değil direk bakanın her gönderisinin altına tweet atalım en azından belki bir programda falan tekrar süreç ile ilgili bir konuşma yapar.
-
-
@nonbisinidem çalışma bakanlığı ile sürekli iletişim ve pazarlık halindeler. İş, emek, sosyal haklar vs anahtar kelimeler ile onların da bu mevzuya dikkatini çekmekte fayda var. Özellikle memur sendikalarını etiketlemek faydalı olabilir.
-
@denetcii @Malthuss o fotoğraf işini @budageceryahu arkadaşımızdan rica edelim zira tweetleri çok yaratıcıydı eminim müthiş yaratıcılıkta bişeyler çıkartır yine :))
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
https://twitter.com/SabredenAdam16/status/984062300091973638?s=19
Aynısını paylaşalım birbirimize de seri Rt fav yapalım
-
@budageceryahu Hocam tweetin sonunda etiketlediklerimi değiştirebilirsiniz.Fotoğrafa birini etiketleyebilirsiniz.Daha sonrasında başka bir arkadaşımızın tweetinin aynısını da paylaşalım boş durmayalım artık.
-
Bi 10 kişi başkanın kuzenine mi yazsak sevabına sorar belki
-
@inflexible yemin ederim dün melih gökçek'e bile yazmayı düşündüm adam bütün tweetlere cevap veriyor çünkü :)))
-
@nonbisinidem Umut dünyası hocam
-
Nereye kayboldu duyumcu arkadaşlar
-
Tweet atmayanlar en azından atılan twitlere rt fav yapsın arkadaşlar. Bakanın twetinin altı @nonbisinidem arkadaşın yazdıklarıyla doldu.
-
@kpssiibf hocam herkes 1-2 tweet atıp bırakıyor bırakmayın bıktırana kadar yazalım 4c EYT bilmem ne herşeyin altına döktürüyor biz de az değiliz ki 1600 kişi nerdesiniz??? Sürekli aktif olanlar size değil sözüm
-
@nonbisinidem hocam senin yazdıkların da gözükmüyor şu anda spam mi oldu ki