9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@venica Bence dolar yükseldi diye açıklanamıyor olabilir
-
@hgrotius Bürokrasi siyasal iktidarın almış oldukları kararların bizzat uygulayıcısıdır. Bürokrasi siyasal partilerden farklı olarak çeşitli konularda uzman kadrolara sahiptir. Bu bakımdan siyasal partiler kararları uygulamak dışında karar alma konularında da bürokrasiden yararlanmaktadır. Bürokrasinin ilk sistematik analizini Niskanen yapmıştır. Bürokratlar ile hükümet arasında tek yanlı bilgiye dayalı ve tekelci bir ilişki vardır. Bürokrasi monopol bir güce sahiptir. Bir bakıma bürokratlar hancı, politikacılar ise yolcudur. Kamu kurumlarında ne kadar mal ve hizmet üretileceğine ve bütçe büyüklüğüne bürokratlar karar verir. Bürokratların daha fazla gelir, itibar ve güç, oy, maddi varlık elde etmek için kamu harcamalarını artırırlar. Bu harcamaları kendi çıkarları için kullanırlar.
-
Ben Askerde girdim mülakata. Askerlik bitti 2 ay oldu daha açıklanmadı. Hayret verici.
-
@shanks yani ekonomik durumumuz içler acısı her ne kadar siyasiler aksini söylesede paramızın değeri yerlebir. Acilen mb bi politika geliştirmesi ve üreten topluma geçiş yapmamız lazım dahası üretmek için genç beyinlerin en verimli zamanlarında âtıl olması kocaman bir mantıksızlık bu çıkmazlar içinde bizim mülakatın hızlı bir seyirde açıklanması lazım ama ...
-
Duyum yok mu duyum
-
@krtalprn bence bundan sonra @paretowilffredo ve @resetat dışında kimsenin duyumuna itibar edilmemesi gerek.
-
@paretowilfredo üstad var mı bir gelişme
-
@kpssiibf orda da sular durgun bu hafta da açıklanmaz ise büyük üzüntü olucak
-
@krtalprn hocam diğer türlü daha çok hüsrana uğruyoruz.
-
@kpssiibf doğrusunu da böyle de zaman geçmiyor hocam
-
Yine bir muhabir bakanı kıstırsa iyi olacak.
-
@kai-hitwatari muhabir degil memurlar net sordu onlar da yapacagini yapti zaten fazlasiyla bir daha toplantiya alinmama pahasina belirlenen sorularin dışına çıkınca
-
Bu hafta da olmayacak demek ki, hangi hafta olur onu da hiç bilmiyorum
-
Sgk’ya en büyük ceza kazanan herkesin feragat etmesi olurdu inanın. Bunun etkisinden tüm kurumlar da etkilenirdi. Ancak maalesef hiç birimizin bunu yapma lüksü yok. Ortada bir gerçek var ki; o da işssizlik...
-
@engi̇n bürokrasi hanci siyasetci yolcu bu söz cok az burokrat icin geçerli asıl olan secilmis olan atanmış olandan üstündür bürokrat olarak sgk baskani bile dışarda tutuldugu bir sureci yasiyoruz 6 aydir en basiti. Hala isleri aksattirmak vatandaşla devleti karşı karşıya getirmek isteyen tespit edilemeyen yetkililer burokratlar var ama sgk da yasadigimizla bunun ilgisi yok
-
Bi an için yanlış forumdayım sandım Nerelere daldınız öyle Fazla dalmayın çıkılmaz oralardan :)))
-
@nonbisinidem evet sonunda aradığım iletiyi buldum en sondaymış
-
@Baumol @furkitofaso hocam sizler de yeni bir şey var mı ?
-
ufukta güneş değil umutlarımdır batan artık.
-
@krtalprn Yeni bir haber yok. Hayretler içindeyim. Allah sabır versin.