9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kpssiibf Hocam aramızda bir espri kendisi anlayacaktır ayrıca bu hafta açıklanacagı duyumunu dün bende paylaştım ayrıca 2 3 arkadaştan daha duydum.Galiba çok yaklaştı.
-
@denetcii mideme kıramplar giriyor
-
@paretowilffredo üstad haftanın sonu geliyor el atsan duruma
-
@kpssiibf, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Pardon @pareto_wilfredo
-
@okn-svnd, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kpssiibf Hocam aramızda bir espri kendisi anlayacaktır ayrıca bu hafta açıklanacagı duyumunu dün bende paylaştım ayrıca 2 3 arkadaştan daha duydum.Galiba çok yaklaştı.
Anladım tabi hocam:)
-
@kpssiibf, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Pardon @pareto_wilfredo
Pardon @paretowilfredo
-
Pardon @paretowilfredo
-
@denetcii en sonunda tutturdun
-
@shady1 @denetcii abimiz sevdiğimiz bir abimizdir, janti adamdır, duyumları vardır mesela benim yok
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 @denetcii abimiz sevdiğimiz bir abimizdir, janti adamdır, duyumları vardır mesela benim yok
ilk defa sgk ile ilgili ben de bi duyum paylaşacam yüksek müsaadenizle arkadaşlar. Arkadaşin dedigine göre listeyi açiklayin talimatını bekliyolarmiş . Inandik mi tabii ki hayir
-
@shady1 kaç gündür duyum yoktu kimsede bir anda herkes eteğindeki taşları dökmeye başladı. Yoksaaaa ?
-
@shady1 safım herhalde ben ya daha sen inanmamışsın ben nasıl inanıyorum buna
-
Ben de ilk defa bir duyum paylaşıyorum. Dedeme bu hafta açıklanır mı sence dedim. Hayırlısı olsun oğlum dedi. Dede bana hissettiğini söyle dedim. Açıklansın be! dedi
-
Ben hepinize inanırım siz paylaşın çekinmeyin
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 safım herhalde ben ya daha sen inanmamışsın ben nasıl inanıyorum buna
-
@shady1 aynen ekmee yinir suyu içilir
-
@kpssiibf hocam sınavda doğru şıkkı işaretlemeye çalışırken de böyle oluyor dimi
-
Uleynn en sonunda kaç aydır birlikte sonuç bekletiğimiz arkadaşlarımız da mı trollemeye başladı bizi (bizzat MSB de dese açıklayacağız diye ona bile "yok be troll dür o" diyecek moda geldim hani benim hunim )
-
buralar canlanmış hayır ola
-
Dostlar ben de bugün iyi bir yerden "bu hafta açıklanabileceğini söylüyorlar" türünden haber aldım. Ancak bu haberi verenin bile kuruma itimadının kalmadığının altını çizeyim durum neyi gösteriyor göreceğiz iki günde.