9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gök-kız çalıştığına şükür etmek lazım :))
-
@gök-kız nedemek hocam helal olsun sadece heyecanlandım birada asıl yedek görünce
-
iyi geceler mağdurlar.
-
-
kazanamadığımızı görünce bu kadar ayın boşa gitmesini bunca insan nasıl unutacak bilmiyorum. inşallah olmasa bile daha iyi yerler olur. en azından belirsizlikten kurtulacağız . yarın olmaz haftaya kalır gibi geliyordu ama mustafa başkanın öyle demesi ile yarın da olabilir dedim
-
@tgc9 aynen Mustafa Başkanın tweetini görünce ben de yarın açıklanır belki diye geçirdim aklımdan. Hem tweeti silmemiş ki halaa duruyor.
-
@meçhulasker haftaya kalsa şimdiden yazmazdı diye düşünüyorum üstüne üşüşürüz diye. tabii kim bir şey dese yine bekliyoruz o da ayrı mesele
-
Şu insanların heyecanına bi bakın ya bir taraftan güzel insanlara ailelerime anası babası heycanlanıyor diğer taraftan o derneğe ve kuruma bakın .Geçen tweetde gördüm 5 ay geçmiş karşınıza dernek başkanı geliyor sabredin diyor ve ayete atıf yapmış nedir bu yani. haa bizde tamam ozaman doğru sorun yok diyelm peki aynı durumda yaşanılan haksızlkla ilgili ayetler ve bazı lafızlar paylaşılıyormu bu adamlar sabrıda ayetide bilmiyomu milletin anası babası heycandan ölmüş söylenenlere bak yazıktır yani dalga geçmeyin bari.Lütfen olanları unutmayın ve affetmeyin
-
bence liste yarın akşam bile gelse kurum gönüllü olarak mesai yapar açıklar çünkü onlar da illallah etti:)
-
@günbey hocam dernek bence yapabileceği kadarını yaptı. Ne yapabilir ki bi dernek en fazla? Bakan çok kısa sürede dedikten sonra 3 hafta olmuşken..
-
@meçhulasker ilk attığıni sildi hocam sonra tekrar tweet atti
-
@gök-kız şimdi farkettim
-
@gök-kız çekinip düzeltilmiş tweet attı galiba. yada o bile emin olamıyor artık
-
@tgc9 hocam iyi niyetli olmanız güzel ama kimsenin gönüllü olacağını sanmam
-
şimdi birde vmy ilanı gelse var ya offff tadından yenmez yeminle ister misiniz yarın gece hem bu açıklansın hem de peşine kazanamayan arkadaşlar için vmy ve guy ilanı ne kadar iyimserim:)
-
@meçhulasker tabii ki de hocam, zaten dememişler miydi bizim de çoluk çocuğumuz var diye. biz ağaç kovuğundan çıktık ya 7 aydır bekliyoruz
-
@yasaklı forumun en pozitif iletisi olabilir
-
@tgc9 hocam aşağı yukarı aynı kelimeler. Ama birinde profil kilitli diğerinde açık. Belki daha çok kişiye göstermek için ilk tweeti silip ikinciyi atmıştır.
-
@meçhulasker sanmam. ilki gayet umut verirken ikincisi törpülenmiş:)
-
@tgc9 yarın ola hayrola