9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
2017-2018 kamu hukuku değişiklikleri(any idare iyuk ceza cmk vergi tvs)
Hocam robin hood'un kpss versiyonu gibisiniz, hayrına güncel not paylaşıyorsunuz sürekli, tüm samimiyetimle tebrik ediyorum
-
@maesteo Paşam sen buralara gelir miydin
-
Hayırlı cumalar hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
-
Hayırlı kandiller yol arkadaşlarım, inşallah en geç haftaya hayırlı haberler almak dileğiyle, dualarınızda unutmayın :))
-
@kaldoraç Bnde merakla bekliyorum:)
-
Hayırlı kandiller arkadaşlar. En güzel sonuçlar bizim olsun İnşallah
-
Hala umudu kalan var mı?
-
@shanks benim bugunden hic yoktu hala da yok su an
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklandıktan sonra süreç nasıl ilerliyor. İlk olarak evrak mi isteniyor yoksa il tercihlerinden sonra mi evrak isteniyor tecrübeli arkadaşlar var mı? Mayıs da askere gitcem
-
@mağdurum Eskiden duyum duyunca o gün zor uyurdum yatacaksam da bizimkilere arada bakın falan derdim şimdi tık yok.
-
Bir taraftan bugünden umudum olmasa da bir yandan da gözüm @paretowilfredo üstadımda
-
Başkan kandil tweeti attı mi ben görmedim. Onu atana kadar umudum devam ediyor.
-
@banshe Sen dönene kadar açıklanmaz bu gidişle o yüzden merak etme bence.
-
- Promosyon da sona yaklaşmak garip bir duyguymuş. Efsane gibi bir şey oldu artık bu promosyon. “ Çıkmaz ayın son çarşambası “ yerine 9.promosyon açıklandığı zaman demelerinden korkuyorum.
-
-
@shanks resmen sifir hissiyat ben de gercekten kazansam sadece ekrana bakar kalirim su an.duygularimi öldürdü sgk
-
@mağdurum Eskiden olsa duyum var diye buralar da saniye başı mesaj gelirdi.
-
Son 2 aydır çok agresifim, herkesle kavga ediyorum, sinir sahibi yaptı sgk beni
-
Karanlığın en yoğun olduğu an aydınlığa en yakın olunan andır, az daha sabır :))
-
@aliyar-bey 6 ay gece bitiyor mu