9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
yazacak sey bile bulamiyorum artık.
-
@meçhulasker @aliyar-bey yarin akşam canlanır buralar
-
@mağdurum Hocam siz mi çok karamsarsınız yoksa biz mi çok umutluyuz ? Ne zaman yorumlarınıza denk gelsem hep üzüldüğünüzü görüyorum. Gerçekten değmez bu kadar can sıkmaya. Oluruna bırakıp hayatınıza bakın. Üzüldüğümüzle kalan biz oluyoruz hep. Değmez bu kadar üzüldüğünüze
-
@gök-kız buralar prim yapar yerimizi alalım
-
@22121121 keske o kadar kolay olsaydi.kimseye icimi dokemiyorum burda uzuntulerimi dile getiriyorum.hayat çok zor bazilarimiza gercekten daha da zor
-
Stresten yuzumde 2 yerde egzama cikti. Ilaclar işe yaramiyor iyice moralim bozuldu. hakkimi helal etmiyorum zerre kadarini! Bu kadar süre bekletilmekten basıma gelmeyen kalmadi
-
“Şimdi ben bu mülakata neden girdim ? Niçin girdim? Nasıl girdim? Bunu izaha gerek yok! Ama, girmemiş de olabilirim.” sonuçları beklerken biz:))
https://www.youtube.com/watch?v=VxxsLl_oNuM -
@mağdurum “ Güçmüş murada ermek Nevres vefâ yolunda
Ey kâş kûy-i yâre bir başka râh olaydı “ ( Amaca ulaşmak ne kadar da zor imiş, keşke yârin köyüne ulaşmaya başka bir yol olsaydı )
Ne zaman canım sıkılsa bu beyit gelir aklıma. Bizde isteriz kolay yoldan gitmeyi lakin başka yol yok. Mecbur zorluklarla karşılaşacağız. Önemli olan yolu yarıda bırakmamak -
@meçhulasker ben de aynı durumdaydım baktım kimsenin yazacağı yok yazayım dedim
-
@gök-kız pazartesi gününü düşünemiyorum bile
-
@mağdurum hocam cidden bu durumumuzun dışında ne sıkıntınız var merak ediyorum, nicktan bile üzüntü akıyor
-
Şiir Akımına ben de katılayım dedim sonuçlar açıklanmadan önce Soldan sağa ve yukarıdan aşağı doğru okuyabilirsiniz Çok güzel oldu çokta iyi oldu taam mı
Sanma Gönlüm Kabullendi
Gönlüm Kabullendi Sanma
Kabullendi Sanma Gönlüm -
@srdsd yalnız değilmişim bende stresten egzema hastası olmuşum size katılıyorum hocam bu süre boyunca kaybettiğimiz onca fırsat onca zaman var 🤬
-
Önümüzde ki hafta büyük ihtimalle açıklanacak umuyorum cumaya kalmaz erkenden biter ( duyum değil öngörü )
-
@eleionomae hocam bende de aynı problem var malesef. Temetex ve impetex diye kremler var gayet iyi geliyor tabi seboreik cinsinden ise bahsettiğim kremler iyi gelecektir.
-
@srdsd hocam impetex ve temetex gayet iyi gelecek iki krem bende de aynı problem var .
-
Bu arada arkadaşlar SGK da tayın isteyebilmek için belli bir yıl sarti var mı ? Guy da 5 yıl var mesela. Bilgisi olan var mı gece gece aklıma düştü oldu da tayini kaldı gibi umut işte.
-
@birumut hocam bildiğim kadarıyla ilk 3 yıl (yeterlilik sınavına kadar) tayin olayı yok. Sonra yeterlilik puanına göre tekrar tercih yapılıyor. Yeterlilikten sonra tayin olayı nasıl devam ediyor bilmiyorum.
-
@meçhulasker sağolun
-
@mağdurum mağdur kardeşim. mağdurluğun geçsin inşallah