9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@drago msb nin öyle bir hakkı var mı ? komisyon yapmıyor mu o değerlendirmeyi? ayrıca soruşturmaya göre bir değerlendirme olacaksa bunu da bakanlığın yapacağını sanıyorum yanılıyor muyum acaba
-
@baumol inşallah senin dediğin gibi çıkar..
-
@yasaklı yaşadığımız şu süreçte mantıklı olan ne var ki bunda mantık arıyorsunuz hocam
-
Buralar bu hafta epey değerlenmiş maşallah
-
Bu arada ben gün tahminimi Cuma'dan yana kullanıyorum. İşkenceyi ne kadar uzun tutarlarsa tadını o kadar fazla çıkarcaklardır diye düşünüyorum :)))))
-
ben Salı diyor arttırıyorum :))
-
Bence salı kopar film (İNŞALLAH)
-
Perşembe diyorum ben de. (perşembe saat 4).
-
Neydi bilemem kaç önce konuştuğumuz
7. Promosyon Pazartesi
8. Promosyon salı
9.Promosyon.... -
Sevgili arkadaşlar duyum paylaşmam ama bu hafta açıklanacağı yönünde bilgi aldım (hem bakanlık hem başkanlık merak etmeyin ) ama Mustafa apaydının bile açıkça konuşmadığı ortamda beni linç etmezseniz sevinirim
-
Evet asıl konuşulması gereken yere şimdi gelmişiz Bu hesaba göre Çarşamba gibi duruyor :)))
@drago, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Neydi bilemem kaç önce konuştuğumuz
7. Promosyon Pazartesi
8. Promosyon salı
9.Promosyon.... -
@meçhulasker pilota almışsıniz
-
@drago neydi bilmem kaç.... Şeklinde olacaktı yazmayı bile unutmaya mı başladım heyecandan
-
@drago yaa ama heyecan var değil mi ?? Öyle rahatladık gevşedik falan denmiş de yani 6 ay ve fazlası geçti bu hafta nasıl geçecek ben bilmiyorum
-
Pumartesi olabilir
-
Hem artık bitsin bu işkence açıklansın diyorum hem de sonuca bakmaktan aşırı korkuyorum. 6 ay gibi uzun bir süre beklemeseydik 3 gün üzülür sonra yoluma bakardım ama ortada boşa geçmiş 6 ay var. Ne ders çalışabildim ne de bir gün rahat kafayla gezebildim, hep stres. Herkes için hayırlısı olsun demekten başka ne söylenebilir bu saatten sonra
-
Bu kadar çok duyumun bu haftada toplanmasi 2 durumu ortaya çikariyor.
- Si gerçekten açiklanacak
2.si sgk tarihinin, içinde başkan ve bakanin da olduğu, en organize toplu trolleme vakasi yaşanacak
-
Bunlar hala protokol imzalıyor yahu sonuçları imzalayın sonuçları:)
-
Arkadaşlar sizce yine MSB tweet atar mı açıklanmadan önce ? Direk açıklanır mı ?
-
Üstadlar şimdi mantıklı bir tahminde bulunmak gerekirse. Başkan Antalya dan döndükten sonra mı açıklayın der yoksa hazır gidiyorken açıklayalım öyle gidelim mi der ? Duyum alan arkadaşlar ufakta olsa gün tahmini konusunda bir şeyler duydunuz mu ?