9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Hakkaten bi başlık yok mu
-
Hocam Allah ne verdiyse yazdık biz maalesef bir başlık oluşturup ortaklaşa 3 adım atamıyoruz. guy sayfasına destek verirmisiniz yazdım 2 3 tane eksi verdiler anlamadım neler oluyor ama sanırım birileri Burayı da öğretmenler. Net gibi cıvıtmaya çalışıyor ...
-
@siyahbeyaz hocam galiba orda p 113 ler düşük,mülakata giren arkadaşların hepsi işe de gireceğini sanıyor,kimse ses vermiyor.
-
@siyahbeyaz söylediğin doğru ama guy da genelde p 113 ü düşük olanlar ondan talep görmeyebilir. Biz 80 civarı arkadaşlara bi ulaşssak olur aha aklıma bi fikir geldi bi ara p35 80 üstü olanlar yazsın demişlerdi yazan arkadaşları buraya etiketliyelim. Fakat site de sıkıntı var ben kpss a konularda 2 veya 3. Sayfalara giremiyorum @Antimülakat düzelirse yapalım
-
@Fişek-MORGEN hocam benimde dikkat çekmek istediğim mesele bu zaten yani şimdi bize destek verilmesi için illa 113 puanı iyi mi olması gerekir hani birlik beraberlik hani İİBF nin gücü ? 8.promosyon açıklansa ve 9.promosyon gelse yüksek puanlı 1000 kişi çekilecek aradan belkide bu sayede orda birisinin virgüllerle puanı tutacak buda basit bir hesap bu iste onların da menfaati var ve ayrıca her zaman menfaat de gözetmek bence hoş değil benim P35 gayet yüksek puanımı yazma gereği duymuyorum ama sgk olsa guy yazmam benim gibi 1000 kişi var bu durumda mesela vmy ilanı için destek istense hazırım ben veya BDDK veya kaymakamlık devleti yönetecek kadroların geniş ufuklu olması gerekir diye düşünüyorum. .
-
@siyahbeyaz aynen katılıyorum hepimiz bir zinciriz fakat bunun olmadığını twitter da malesef görüyoruz ama herzaman İYİLER kazanır. (Geç dahi olsa)
-
Arkadaşlar onu bunu boşverelim biz kendi işimize bakalım, başlık referandum öncesi iibflilere 500 denetmen yardımcısı alım müjdesi. Kac gündür bunu yazıyoruz devam edelim.
-
Arkadaşlar twitterdan özellikle Sabah ve Akşamları en az 3 twit atınız. Başkan kesinlikle twitleri görüyor sakın görmediğini zannetmeyin.
-
p113 puanım 80 p35 82 ben bu büyük ailenin bir parçasıyım ve iibf adına destek olmak zorundayım bu benim ve herkesin görevi. Birlik olmak zorundayız bunun başka yolu yok! Guy'un bir garantisi yok kpss'den tekrar aynı puan almanın garantisi hiç yok! Eldeki puanlar bizim hakkımızla aldığımız puanlar o puanlara doğru düzgün alım yapılmadı. Düşünün ki elinizde 10 liranız var ama ortada alacak ekmeğiniz yok nasıl hissederdiniz? İşte şuan iibf'linin yaşadığı tam da budur. O yüzden hep destek tam destek. Ben sabah ki tweetlerimi attım 10 dakikamı da almadı gerçekten. Akşama devam. Hepimize kolay gelsin...
-
Bugün akşam tüm Türkiyedeki İİBF liler ortak bir girişimde Bulunacak sgk ilanı için sanırım tuğrul Koçer de destek veriyor muş iyi organize olmalıyız artık 9.promosyon sgk ilanı 500 kişi
-
ARKADAŞLAR sgk 8.promosyon ve 9.promosyonla ilgili 21.00' den sonra Tuğrul Hoca ortak bir tag belirleyecekmiş ordan sayın başkan da etiketlenerek toplu bir şekilde yazılacak. Sgk açıklanırsa 300 kişi herkesin önünden gider. BU YÜZDEN BU ETKİNLİKLERDE MENFAAT ÇATIŞMASI YOK BİLAKİS DAYANIŞMA VAR
-
@Fişek-MORGEN evet dayanışma için hadi elimizden geleni yapalım.
-
@Fişek-MORGEN tagi burdan da yazalım o saate yakın bugün sesimizi duyuralım inşallah
-
Birlik olalım 400 500 kişilik ilan herkesin işine gelir. 300 kişilik sonuçlar açıklanıp 400 500 kişilik yeni alım 700 800 kişinin önünü açar diğer kuramlar için. 2017 deki ilanlar için.
-
Arkadaşlar 500 kişi için son sürat çalısmalara devam. Bu sese Başkan bey illa ki kulak vericektir.
-
-
Bugünkü ilgi ve alaka beni umutlandırdı açıkçası demekki İİBF daha ölmemiş...inş. başaracağız arkadaşlar...
-
@Nolmuyor kardeşim sizin puanlar 100 kişilik alımda 75 e kadar düştü.hatta 40 kişilik yer bile kaldı.biraz bizi düşün 82.19 ile kapattı.
-
Arkadaşlar 8.Promosyon süreci ne kadar hızlı tamamlanırsa, 9.Promosyonun Haziran'da KPSS açıklanmadan önce gelme ihtimali artacaktır.
Olası bir 500 kişi ilanı 2000 kişiyi ilgilendirir. Lütfen bu kadar kişiyi ilgilendiren bir durum için komik sayılarda kişiler tweet atmasın. Biraz sayımızı çoğaltalım lütfen.
Bu akşam 21.30 Tuğrul Koçerin belirleyeceği tag altında Twitterda buluşalım.
-
#SGKBaskaninaSesleniyorum tag altında buluşalım dostlar