9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@piqou hocam siz bu bilgiyi nerden edindiniz
-
@piqou inşaallah hocam ya bütün beklentim bu kurum seviyorum bu kurumu
-
Madem ilan belirtisi ufukta göründü artık daha aktif olalım arkadaşlar 9.promosyon sgk ilanı 500 kişi. ..
-
@siyahbeyaz hocam sayımız çok az birseyler yapmamız lazım guy sayfasındaki arkadaşları etkinlik konusunda sık sık uyaralım.
-
Evet herkesin menfaati var bu durumda hepimiz aynı gemideyiz
-
@iibfci22 bende 0.01 le kacirdim denetmenligi bu yuzden merakla bekliyordum sgk baskanina ulaşma imkanim oldu ve öğrendim sizin de bildiğiniz gibi cok aktif ve ilgili biri . mevcut olan sgk denetmenligi sonuçları acikladigi zaman büyük ihtimalle twitterdan duyuru yapacaktir yeni alima dair. Ama sosyal medya da etkin olan bir isim bu yuzden riske atmamak icin yoğun şekilde sesimizi duyurmamiz gerek
-
Mayısta ilanı getirte bilirsek müthiş olur hazirana kalırsa 2016 puanıyla alım olmaz. Ben de hergün twit atıyorum. Ama birlik olup başkana sesimizi duyurmamız gerek.
-
@Smıth ama ozellikle sordum sizi magdur etmicez dedi yine de mis gibi olurdu mayis ayinda ilan
-
Kardeş eğer tekrar ulaşabilirsin başkana Haziran da 2016 KPSS geçerlilik süresinin biteceğini ( 1Yıl olduğunu hatırlatarak) hatırlatır mısın? O şekilde olursa süreci hızlandırıp Mayısa ilanı verebilirler. Belki 2 yıl olarak dusunuyodur geçerlilik süresini 2016 2017 derken. Belki söylemişindir sen bilmiyorum ama. Yine biz de mücadelemize devam ederiz.
-
Başkan sosyal medyada çok aktif twitter dan sürekli msj atarsak bence bir geri dönüşü olur guy başvuru bitmeden 8.promosyon açıklansa müthiş olur hemen peşinden 9.promosyon alımı gelse sınav öncesi Allahım inş. Nasip et hayırlısı ile amin ...
-
@piqou Kardeş eğer tekrar ulaşabilirsin başkana Haziran da 2016 KPSS geçerlilik süresinin biteceğini ( 1Yıl olduğunu hatırlatarak) hatırlatır mısın? O şekilde olursa süreci hızlandırıp Mayısa ilanı verebilirler. Belki 2 yıl olarak dusunuyodur geçerlilik süresini 2016 2017 derken. Belki söylemişindir sen bilmiyorum ama. Yine biz de mücadelemize devam ederiz.
-
Arkadaşlar bu twitter olayı önemli ve etkili. Referandum öncesi 2 hafta her gün etkinlik yapılırsa başkandan denetmenlik için söz alınabilir. Sgkbaşkanınasesleniyorum tagiyle her gün başkana yazılmalı. Bi arkadaş organize etse iyi olur. Başkan cevap yazmazsa da yılmadan devam edilmeli.
-
E arkadaşlar kimse twett atmıyor. Bundan sonra işi sıkı tutalım herkes bi twitter adını söylesin bakam. Bakıyorum tewetlere günde on tane zor var. Ben takip edecem artık
benden başluyorym
Name :emremor gs amblemi var -
Arkadaşlar. Herkes her gün tweet atsın bireysel olarak boş vakitlerinde. GUY ilanı geldi artık tamam ders vakti, ama mola da vermiyor değilsiniz, kimse makine değil sonuçta.
Tuğrul koçerle konuştuk, Salı akşamı etkinlik var aksilik olmaz ise. Bakın şimdiden organize olalım bu sefer katılımı yüksek tutalım. Facebook vs. diğer ortamlarda da duyuralım.
Twitter kullanmayan veya hesap açıp nasıl etkinliğe katılacağı konusunda tam bilgisi olmayanlar sorabilir, anlatırız problem olmaz.
8.Promosyon sürecinin hızlı tamamlanması, hem GUY'a girecek arkadaşların önünden yüzlerce kişi eksilmesi demek, hem de 9.Promosyonun KPSS öncesi gelme ihtimalinin artması demektir. Lütfen duyarlı olalım, bu iş binlerce kişinin çıkarına olacaktır.
-
#sgkbaskaninasesleniyorum
-
Hadi arkadaşlar twettera.
-
Dostlar bu gece 21.30 gibi bir etkinlik olacak. SGK başkanına sesleneceğiz, 8.Promosyonun bir süre önce tamamlanması ve KPSS öncesi 9.Promosyon Denetmen Yard. ilanının gelmesi için. Katılım bekliyoruz, bu etkinliklerin sonuç verdiği görüldü en azından bir cümle duyabiliriz belki. Ama bunlar için katılım yüksek olmalı lütfen derslere bir 15 dk mola verip iki üç tweet atalım arkadaşlar ...
-
Hadi arkadaşlar.
-
Hazırız varız burdayız. ...
-
Sayın bakan saat dokuzda TRT HABERDE olacak SGK ve ÇSGB ile ilgili tweet atabilirsiniz !