9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Saat 9 a 10 kala dan itibaren başlıyoruz baskıya mutlaka bir söz almalıyız artık
-
Arkadaşlar sgk müfettiş lik vs sonuçlar açıklanıyor 9.promosyon ilanı için tam vakti birlikte hareket edelim etkinlik yapalım
-
@siyahbeyaz bence de etkinlik olmalı sonuç alınır.
-
İyi akşamlar arkadaşlar ben 8. Promosyonu 0.9 ile kaçırdım. 2016 KPSS bitmeden 9. Promosyon için dua ediyorum. Her gün başkana twet atıyorum. 8.Promosyonun açıklanması ve yeni alım binlerce kişinin faydasına olacak. Bu yüzden nasıl birlik olduk KPSS ücretleri düşürüldü, yeni GUY VMY ilanları geldiyse bu süreçte de birlik olup önce sonuçların açıklanması ardından da ilanin gelmesini saglaya biliriz. Yeni ilan mülakatı geçemeyen arkadaşlar için de yeni umut olacaktır Bu yüzden Cumartesi saat 21:00 da twit atalım. Hatta önümüzdeki hafta her gün 1 saat etkinlik yapalım. Allah hepimizin emeğinin karşılığını nasip eder İnşallah.
-
İnş. Hocam ben şahsen kpss öncesi bir 9.promosyon sgk müjdesi bekliyorum bende 0.30 la kaçırdım 8.promosyonu o ilan gelecek inş.
-
umarım yakın zamanda gelir.ben de 0.07 ile kaçırdım puanlar yanmadan gelmeli
-
İlan gelirse 80 bandına düşer mi hocam sizce?
-
Arkadaşlar yarın akşam 21.00'da SGK mülakatları tamamlansın yeni 9.Promosyon ilanı Haziran'a kadar gelsin diye twitterda yazacağız. Puanlarımızın tek yıl geçerli olduğunu vurgulayacağız. Bekleriz efendim
-
Orda olacağız inş. O ilan gelecek ....
-
@Hipokrat hocam 400 kişilik bir İİBF ilanı nda bence 78 ler görülecektir
-
Çok iyi inşallah oralara düşer ve inşallah gelir .gereken desteği vereceğiz
-
Bu akşam etkinlik var dimi arkadaşlar
-
KPSS sonrası hangi puan türünden alım olacak bunu kurumdan öğrenebilen var mı?
-
@Heisenberg Bunun için yönetmelik değişikliği gerekiyor.
-
@joeblack16 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
@Heisenberg Bunun için yönetmelik değişikliği gerekiyor.
Ne alaka anlam veremedim, p113ten alacağı yönetmeliğin neresinde yazıyor ¿
Başkan hangi bölüm ve puan türünden alacağına karar verebilir. -
Arkadaşlar puanlarımızın geçerliliğinin bitmesine çok az kaldı. Haziran öncesi 9.Promosyon Denetmen Yard. ilanı isteniyorsa biraz aktif olmak gerekmez mi ?
-
21.45 Twitterda etkinlik yapıyoruz arkadaşlar, SGK mülakatları GUY'dan önce tamamlansın Haziran öncesi 9.Pro gelsin diye. Duyurup katılırsanız mutlu oluruz
-
Dostlar konuyla ilgili çağrımızı yaptık, okumanızı tavsiye ediyoruz. https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-denetmen-yardimciligi-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak
-
@Antimülakat Hocam ellerinize sağlık bizde başkana biraz daha sesimizi duyurursak ben inanıyorum kpss öncesi 9. pro inşallah gelecek. Başkanda konuyla ilgili twiti beğendi O ilan buraya gelecek hepberaber getireceğiz.
-
@atiba inşallah kardeşim başkan gerçekten çok samimi birisi. Sosyal medyadan yazdıkları bile, bir çok bürokrattan farklı olduğunu gösteriyor. İnşallah 9. promosyon için de sınav açılır, 2016 yılında sınava girenlerin buna çok ihtiyacı var.