İyi akşamlar arkadaşlar ben 8. Promosyonu 0.9 ile kaçırdım. 2016 KPSS bitmeden 9. Promosyon için dua ediyorum. Her gün başkana twet atıyorum. 8.Promosyonun açıklanması ve yeni alım binlerce kişinin faydasına olacak. Bu yüzden nasıl birlik olduk KPSS ücretleri düşürüldü, yeni GUY VMY ilanları geldiyse bu süreçte de birlik olup önce sonuçların açıklanması ardından da ilanin gelmesini saglaya biliriz. Yeni ilan mülakatı geçemeyen arkadaşlar için de yeni umut olacaktır Bu yüzden Cumartesi saat 21:00 da twit atalım. Hatta önümüzdeki hafta her gün 1 saat etkinlik yapalım. Allah hepimizin emeğinin karşılığını nasip eder İnşallah.
Smıth tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Arkadaşlar akşam 21.30 da SGK Denetmen Yard mülakat sonuçlarının açıklanması ve yeni alımlar için sayın Bağlıyı ekleyerek Tuğrul Hocanın da desteği ile etkinlik yapılacak. Bu ilansız geçen yılda olası GUY başvurularında daha fazla kişinin şansının olması için de önemli. Birlik olalım lütfen.
-
Arkadaşlar öncelikle herkesin Kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde bu haberi almak ayrı güzel Şükürler olsun.
Bu ilan mücadelenin zaferidir. Emeği geçenlerden Allah Razı olsun. Bundan sonra çalışıp sınavı geçip kazanmak düşüyor bize. Allah hak edenlere nasip etsin. -
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Birlik olalım 400 500 kişilik ilan herkesin işine gelir. 300 kişilik sonuçlar açıklanıp 400 500 kişilik yeni alım 700 800 kişinin önünü açar diğer kuramlar için. 2017 deki ilanlar için.
-
Bakan 2000 kişilik alımı 2016 KPSS puanınızı kullanabilmeniz için ımzalıdım, yetiştirmeye çalışıyoruz dedi. Bu sayıyı hangi mantıkla bürokratlar düşürür ki. Alım sebebi mağlum zaten.
-
Arkadaşlar kimse 2000 değilmiş 1000 kişilik alım olacakmış bana sıra gelmez diye ders çalışmayı bırakmasın. İlan gelene kadar bakanın sözleri doğrultusunda hareket edin.
Diğer açıklamalara itibar etmeyin. -
Bakanın dediği rakamın 200 300 hadi 500 aşağısı olsun. Yarı yarıya fark olacağını zannetmiyorum. @Priss in dediği gibi evt onaylanan kadronun hepsini almaya bilirler anca bakan 2016 KPSS puanıyla 2000 kişilik alımı yetiştirmek için çalışıyoruz dedi. Hatta 300 VMY MUY filan 2700 kadar alım olabilir dedi TV de.
Bu Hilmi sayıyı biliyorsa kesin ilan tarihini de bilir referandum öncesi ilanin olacağını herkes biliyor zaten. -
Ne yaptık kırmızı kutuları actırdık heralde Hilmi Bey teklifi 1000 düşürdü.
-
@karakalpaklı kardeş her toplanma hüsran birde zararlı cıkıyoz üstelik artık ilan gelince toplanak
Smıth tarafından gönderilen son iletiler
-
@wesley10 Doğru kardeşim öyle söyleniyor ancak 2017haziranda açıklanınca 2016 bir yıl geçerli olmuş olmuyor demi süre olarak. O zaman bız hak kayıbına uğramış olmuyoz mu ve itiraz hakkımız olmaz mı dıgelım haziranın sonunda geldi ilan
-
Arkadaşlar 2017 KPSS açıklansa bile 2016 nin geçerlilik süresi resmi olarak 1 yıl o da temmuz da açıklandığı tarihe kadar değil mi yasal olarak.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Priss İzmir Antalya için 80 81 tahminim demısınız tahmin demi gerçekten siz söyleyince
-
İyi akşamlar arkadaşlar ben 8. Promosyonu 0.9 ile kaçırdım. 2016 KPSS bitmeden 9. Promosyon için dua ediyorum. Her gün başkana twet atıyorum. 8.Promosyonun açıklanması ve yeni alım binlerce kişinin faydasına olacak. Bu yüzden nasıl birlik olduk KPSS ücretleri düşürüldü, yeni GUY VMY ilanları geldiyse bu süreçte de birlik olup önce sonuçların açıklanması ardından da ilanin gelmesini saglaya biliriz. Yeni ilan mülakatı geçemeyen arkadaşlar için de yeni umut olacaktır Bu yüzden Cumartesi saat 21:00 da twit atalım. Hatta önümüzdeki hafta her gün 1 saat etkinlik yapalım. Allah hepimizin emeğinin karşılığını nasip eder İnşallah.
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@siyahbeyaz bence de etkinlik olmalı sonuç alınır.
-
@lal İnşallah. Siz de sağolun.
-
@lal umutsuz olma geçen yazmıştın puanını o puana iyi bir il tercihi ile Gelir odaklan çalış. İl tercihinde de içinden neresi gelir diyorsan nasibim inşallah buradır de yaz. Antalya'nın 73 kapattığı oldu millet 80 üzeri kapatır diyordu. Şırnagın Edırneden yüksek kapattığı oldu ama doğu diye en dusuk Şırnak dıyordu.
Kısacası ümitli ol derse odaklan derım. Insallah hayırlı yeri seçersiniz o da gelir. Hepimiz için de tabi