9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hayalimsgk madem 9.promosyon sadece 2016'lıların, sınav ilanı geldiğinde 2017 ile başvurma bari..
-
@hayalimsgk ayrıca 2016 yılının devletin tarihi boyunca geçirdiği en sıkıntılı yıl olduğunu görmezden gelerek alım az oldu demek çok yanlış..temizlik bitmedi henüz..
-
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/kpss-2015-2016-sinavlari-da-mercek-altinda-155373h.htm şu haber bile alımların durması için yeterli bence..
-
@Heisenberg fetonun en çok sızdıgi kurumlar bile binlerce alım yaptı neyin kafasını yaşıyorsun ? Sadece İİBF zarar gördü farkında misin ? Şuraya gelip yalakalik ayağına yatmaktan vazgeçin kardeşim. Bu vatani sadece sen ve senin gibiler düşünmüyor. 2016 puanın olsaydı ve aylarca ilan bekleyip ilan gelmeseydi gelse bile güvenlik sorusturmasi nedeniyle aylarca sonuç aciklanmasini bekleseydin görürdum ben seni. Ayrıca 2016 puanları geçerliligini yitirecek farkında misin ? Biz o yüzden 2016 puanlariyla alım yapılsın diyoruz. Ayrica puanlar geçerliliğini yitirmeseydi 2016 puanımla başvurur listede cok uzerinde olurdum yine rahat ol
-
@Heisenberg hadi koçum bas git burdan sana ekmek çıkmaz. Hakkıyla emek verip puanini alanları zan altında bırakmaya ne hakkın var ne de haddin.
-
@hayalimsgk terbiye sınırını aştın, devlete yalakalık yapılmaz aslanım, belli ki bu forumun da incelenmesi lazım, nickinle yaşayasın..
-
@Heisenberg bak kardeşim bencil düşünüyorsun.Tabiki de @hayalimsgk kardeşimin dediği gibi 9. Promosyon 2016 larin hakki.Herhalde senin 2017 kpss çok iyi geçti bencillik yapıp yok 2017 kpss ile alim yapilsin diyorsun.Ama 2016 kpss si çok iyi olup 2017 kpss si kötü geçenler ne yapsın.Düşüncen çok yanlış bu düşünceyle hareket edip başkasının rizkina göz dikersen bi baltaya sap olamazsın.He merak etme 2017 kpss ile Sgk en az 3 alım yapar.Yani bencillik etmezsen kazanırsın.Yine söylüyorum 9. Promosyon SGK 2015 ve 2016 larin hakkı.
-
@Heisenberg ben hic kimsenin Aslanı koçu değilim. Tehdini git başkasina yap bana sökmez. Sen ve senin gibiler onların Dershanelerne abilerine giderken ben sokaklarından geçmedim. Sulalemde akademisyeni öğretmeni memuru subayı her kademeden devlet memuru var ve hepsi feto ile mucadele sebebiyle takdir edilen isimler. Atmaya çalıştığın çamur bana yapısmaz kısaca. Ayrıca Allah neyi nasip ederse onu yaşarız SGK hayal olarak kalırsa da nasip der önüme bakarım. Ama sen bu kalp kotuluguyle hiçbi halt olamazsın. Hadi yol al.
-
Her iki tarafında faydasını max. Etme çabası burada bencillik Yok. Kime nasipse o girer Zaten
-
@hayalimsgk kardeşim bu eksi butonunu kapattilarmi yaa @Heisenberg bol bol eksi yemeyi hakketti.
-
@safiTÜRK69 kardeş bu akşam 22 de etkinlik var herhalde senin çevren geniştir puanimiz bitmeden bir alım daha olsun sende bize destek ver.
-
@ErtuğrulBEY valla kardeşim bilmiyorum ki arkadaş daha ergen galiba kurtlar vadisinden duyduğu lafları gelip burda yazıyor ayrıca nasıl bir kuyruk acısı varsa buradaki herkesi fetocu olarak yaftalamaya çalışıyor. Varsa geçmişte bir bağın falan git etkin pismanliktan yararlan gelip burda bize çamur atmaya yanına çekmeye çalışma değil mi ama
-
@Heisenberg Hocam puanlarımız tek yıl geçerli olmasa emin ol biz de ilan gelsin diye bu kadar saldırmazdık . P113 de dereceler yapmışken Denetmen Yard. sadece 300 Kişilik İİBF alımı ile sınırlandırıldığı için üzülen kişi çok olacak.
2017 Puanının iyi gelecek olabilir ki tebrik ederim, senin başvuracağın birden fazla Denetmen Yard. alımı olacaktır. Ama biz sadece bir tane alıma başvurabildik ki derecesi oldukça iyi arkadaşlar 82.16 ile kapaması nedeniyle virgüllerle kaçırdılar.
2016 zor bir yıl oldu ülkemiz için, ama arkadaşımın dediği gibi bunun cefasını İİBF mezunları çekti. Bak öğretmenlerin alımların da sınırlamalar olmadı ve soruşturmaları bir hafta için de bitti sonuçları açıklandı. Bizler ise 300 Kişilik ilanının sonuçlarını tam 100 Gündür bekliyoruz.
Seni anlamaya çalışıyorum ama emin ol iyi bir puan aldığın takdirde, önünde SGK için gireceğin birden fazla mülakat olacak. Ondan dolayı bu ilan için bu kadar aceleci davranma, dünyanın sonu değil.
-
@hayalimsgk kardeş dediğin gibi daha arkadaş civciv(ergen) dir,hoş gör.Bize düşen küçük kardeşlerimize yol gostermektir:}
-
@wesley10 aynen kardeş bencillikle kimse bir yere varamaz.Yani hicbirsey garanti değil.Ben aldığım 80 -85 arası puanlar ile mulakatsiz bir yıl geçirdim. @Heisenberg kardeş sana tavsiyem aceleci olma yoksa bizim duruma düşersin.Önce senin önünde bekleyen din kardeşlerini düşün...
-
Bu saatten sonra ilan gelir mi gelmez mi diye düşünmeyi bırakıp, elimizden gelen en iyi işi yapalım ve 22.00 da Yetkililere Twitterda hep birlikte daha yüksek sesle yazalım
TAG etkinlik saatinde burada paylaşacağım
-
@wesley10 kardeşim o ilan buraya gelecek dediğim gibi istersen haftaya sayın cumhurbaskanina mektup gönderelim.
-
@Heisenberg hayırdır aslanım sen devleti o izlediğin dizilerdeki repliklerden mi ibaret sandın? Merak etme buralar kontrol altında! sen şimdi fazla rüzgar yapma ... emek vermiş puan almış insanlara akıl vermek haddine değil!
-
@siyahbeyaz kardeşim ağzına sağlık neyse biz enerjimizi 9.promosyona harcayalim saat 22:00 de bütün gücümüzle bastıralım.
-
TAG : #SGK100ümüzüGüldür