9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kaldoraç arkadaşım adam bu hafta kesin açıklanacak diyor yani daha ne istiyorsun anlamadım ki?
-
@denetcii yani bugünden vazgeçelim
-
Bence daha emniyetten sonuçlar gelmedi bakanlıkta başkanlığa al şu sonuçları ister açıkla ister emniyeti bekle mesuliyet size ait dedi.bakanligin cesaret edemediği ne başkanlık cesaret edebilir mi bence edemez.
-
@tgc9 aynen öyle hocam adam bu hafta kesin açıklanacak açıklanmadan önce de ben haber verecem diyor daha ne desin.Daha Salı saat 11 herkes isyanda:)
-
@denetcii insanoğlu çok doyumsuz bunca aydır bi duyuma razı olan biz şmdi haftayı bulmuşuz gün istiyoruz :))))
-
@denetcii Ben sadece açıklanmasını istiyorum. Kaç tane bu hafta ya da cuma açıklanacak duyduk kardeşim. Şu anın diğer haftaların başlangıcından farkı olmadığı için böyle konuşuyorum yoksa isyan falan ettiğim yok.
-
@kaldoraç hocam bence bu hafta diğer haftalardan farklı ama. Neden dersen üstüne Mustafa Apaydın'ın açıklaması bu durumu katmerledi. O yüzden bu hafta umutlar tavan
-
@nonbisinidem Vallaha billaha ben de umutluyum yav. Allah hepimize şu ışığı göstersin kardeşlerim. Daha da olumsuz yazmayacam
-
Çok yüksekten uçmaya başladınız.Geçmişten ders almamışa benziyorsunuz.
-
@kaldoraç yazma yazma olumsuz düşünce olumsuzluk getirir Şu saatten sonra artık biraz sonuca odaklanalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inş
-
@rustcohle sen alçaklarda devam et o zaman hocam biz böyle iyiyiz ne diyim şimdi :)))
-
@rustcohle Hocam bu mantıkla hiç açıklamama ihtimalinin yüksek olması sonucu çıkar. Elbet açıklanacak sadece yalana dolana başvurmasın yetkililer yeter. Bu hafta suskun çok insan konuştu ve bakanın çok kısa demesinden sonraki 4.haftadayız.
-
Ben anlamadım 6 aydan fazladır bekliyoruz bu hafta açıklanacağı yönünde yoğun duyum aldık ki hesaplara göre de bu ay açıklanacaktı zaten. Umutlarımız artmışken ve her açıklanmayan gün "ya acaba bu haftada mı değil" korkusu ağır basıyorken Salı günü "bugün de değil mi?"demek nasıl aç gözlülük doyumsuzluk olabiliyor?! Bırakın bunca zaman sonra yüksekten uçalım bizde bu kadarına hakkımız vardır herhalde!!Daha sert zeminlere de düştük birlikte(bence Aralık sonu Ocak ilk haftası açıklanmaması benim için en sertiydi)
Bırakın sevinen sevinsin umutlanan umutlansın lütfen moral bozmaya gelen troller ya da trol olmayıp bundan zevk alanlar gidin başka başlıklarda eğlenin en azından bu hafta..
@nonbisinidem sen de bu tarz bişeyler yazmışsın ama lafım sana değil asla ;)) aslında kimseye değil genel serzeniş -
@poisson hocam aynı şeyi söylüyoruz zaten lafının bana olmadığını biliyorum :))) boşver birilerine göre uçmaksa biz uçalım kime ne zaten
-
Mülakata girmedim ama bugün rüyamda açıklandığını gördüm tuhaf
-
@poisson Hocam sakin olalım. Olumsuz yazanlar bence zevk aldığından değil beklentileri hep kursağında kaldığından yazıyorlar. Herkes düşüncesini forumda ifade etmekte özgür. Son iki gündür sertleşen ve ithamlarda bulunan sözler bence yakışmıyor hiç birimize sonuçta kurum işini yapmıyor bekletiyor biz burda birbirimizi kırıyoruz.
-
Ben de bu gece rüyamda başlama yaptığımı gördüm. İnşallah tersi çıkmaz
-
@nonbisinidem Dostum biz senle aynı taraftayız.İnşallah bu hafta olur.Ancak sanki duyum değil de bakan 1. ağızdan bu hafta açıklanacak açıklaması yapmışcasına inanılması üzüyor beni.Çok hayal kırıklığı gördü bu 9. promosyon.İhtiyatlı yaklaşmakta fayda var diyorum sadece savunmaya geçme hemen.
-
@kaldoraç hocam demek istediğim şu tabikide çok heveslenmemek lazım.Ama duyumu paylaşan adam biz Şubat'ta havalarda uçarken Mart'ta bile beklemeyin diyen adam.Bu haftaya kesin gözüyle bakıyorum artık.
-
@kaldoraç Kusura bakmayın ama sertleşen ve (!)ithamlarda bulunan bu tarz yakışmadığını söylediğiniz ifadeler mi kullandım??Muhakkak ki herkes özgür düşüncesini ifade etmekte ben de bu özgürlüğümü kullandım kimseyi kırdığımı düşünmüyorum genel serzeniş idi ve evet özgür ifade ile belirttim ki burada bu hafta trol olmamasını sadece dilemiş bulundum. Ben sakin olup olmamanızla ilgilenmiyorum sunduğunuz argümanlar benim yazdıklarımı karşılamıyor kırıldıysanız lafım size değildi tekrar ediyorum belli bir kimseye hiç değildi.