9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker bakan oldum ben , hıhhh
-
@nonbisinidem biz de tam kalkıyoduk
-
@meçhulasker aynen aranızda kardeş kardeş paylaşın maaşınız dövizle biliyosunuz tabi onu da idareli harcayın bakma bitince para diye gelmeyin hadi bakıyım :)))
-
@nonbisinidem oooo ikinci masa da tamam
-
@furkitofaso estağfurullah başkanım müdürlük benim neyime siz beni denetmen yard olarak atasanız yeter
-
@nonbisinidem o kadar gvs yaptık diye konuştuk arkadaşlarla ama
-
@nonbisinidem @furkitofaso başkanım tabi en iyisini siz bilirsiniz ama bence nonbisi işe almayın, yükselme hırsı kalmamış yükseklerde gözü yok, bence memur olmamalı
-
@aliyar-bey burası survivor
-
@furkitofaso başkanım geçmişim temiz merak etmeyin gvs'nin bitmesini itinayla bekliyorum benden daha iyi denetmen yard bulamazsınız
-
@aliyar-bey aza kanaati olmayan çoğu bulamazmış Merdivenleri basamak basamak çıkacaksın ki değerini bilesin
-
@furkitofaso bence survivordakiler buraya gelse bir hafta dayanamaz ama siz bilirsiniz tabi başkanım
-
@nonbisinidem Denetmen olmak istiyorum gözlerim kapalı
-
@nonbisinidem bize temiz adamdan çok en çok rt yapan favlayan arada da poh pohu eksik etmeyen adam lazım bu şartlar altında çalışabilecekmisiniz
-
@furkitofaso başkanım bu arada nereli olduğunuz hâlâ meçhul mu yoksa orasını ben mi kaçırdım
-
@nonbisinidem aaa başkanım bakın bu da denetmen yardımcılığı istiyorum falan diye başladı ama basamak falan... Bu arkadaşımız da sinsi çıktı başkanım tam bizim kurumluk
-
@nonbisinidem Bayburtlu baskan
-
@furkitofaso başkanım sizin için binlerce hesap açıp hepsinden ayrı ayrı rt fav yaparım yeter ki siz isteyin
-
@gök-kız o konuya bi açıklık getireyim de sonra bayburtlu kalmayayım aklınızda ÇANAKKALE iftiharla sunar
-
@nonbisinidem aaa bide yalaka çıktı başkanım bence artık tamamdır alabilirsiniz kuruma
-
@furkitofaso başkanım @nonbisinidem verilen cevapların hepsini beğenmiş benim cevabı mı beğenmemiş nonbisi düz memur yapın