9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hagi inşallah hayırlı biter de kurtuluruz hocam
-
Az önce SPK'ya başkan atandı dedi TV'de ben SGK anladım kalbime iniyordu. "En az 2 ay daha dedim" o birkaç saniyede yaşadığımı anlatamam
-
%70 haftanın ikinci günü açıklanacak denildiydi o damı gol değil yoksa?
-
Umarim istaşaresiz ve protokolsüz bir gün olur ve açıklanır artık.En son sayın Bakana başkanı rahat bırakın diye mesaj atacağım.
-
Herkese hayirli sabahlar .
Gece Ne geyik dönmüş ya okurken yoruldum -
Bu başlık açıldığından beri tek totemim var her iletiyi her sayfayı tek tek okuyacağım hiçbir şeyi kaçırmayacağım diye. Gece ne muhabbet dönmüş ya çok güldüm pek fazla yazmıyorum ama hepinizin nicklerine aşina olduğum için muhabbetinizi eğlenerek okudum
-
Günaydın herkese mutsuz guylardan uzak sonucun açıklandığı neşeli bir gün olsun
-
gunaydin arkadaslar.hadi bu sefer bitsin bu is bugun
-
@mağdurum Günaydın hocam ağzından bal damlıyor
-
Allah neşemizi bozmasın insallah burda bekleyen herkes hayırlı bir haber alır
-
Günaydın o gün bugün mü ayy nolur evet diyin nolur değilse çok üzücü çünkü:))
-
@poisson iyice dengemiz bozuldu. Çok üzücü deyip gülüyorsunuz Hocam inşallah açıklanır bugün
-
Duyumcular gelin biraz moral verin bari:)
-
Buun ywrin aciklanacaksa birilerinin kulagina gelmez miydi, hic mi hareketlenme olmuyor bu kurumda bakanlikta bizimle ilgili:)
-
Arayip ulasan var mı benim telefona cevap vermiyorlar.
-
Açıklanmadan 1 gün önce duyumcular yarın açıklanacak diyor zaten arkadaşlar.
-
Bu süreçte duyumcuların dedikleri hiç olmadı. İl özel kalemi dahil tutturamadı. Ya her an olabilir ya da gerçekten daha zamanı var
-
Bu haftadan ümitliyim
-
@furkitofaso haber verecek arkadaşlar gün belki saat bile söyleyebilir ( bu hafta için)
-
Bugunde açıklanmazsa bi etkinlik yapıp kendimizi hatırlatalım galiba unuttular bizi harbiden.