9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kelepce07 düz memursunuz galiba KPSS A ya girip güzel puan almadan asla kariyer meslek grubuna geçemeyeceksiniz bunu bilin istedim.
-
@kelepce07 hımm tamam. hadi sen 2016 Aralık guy sınavında yazılanları oku. 862 sayfa :))
-
@okn-svnd hocam dikkatimi çekti sadece yoksa sizi eleştirmedim gerçekten 1200 kişinin eleneceğini bilmek üzücü.
-
-
@okn-svnd 1200 denek saçma en az girmeyen 120 kişi var mükerrer olabilir ama 180 de baska yerleri kazanan var
-
@kelepce07 he bu arada guyu 78 puanla kazanmistim. sgk yi 87 ye yakin =))) ogren yani.
-
@kaldoraç hocam unutmuyorum da. Arada bir ölüm var yaa forum der gibi bir uyarı
-
vallahi beklenen twit geldi zannettim
-
@meçhulasker Aynen birde benim yaş 33 34e girioruz cok bir şans kalmadı ve elenme işini yaşadığım için bu konuda daha da hassas olabiliyorum galiba.Hakkımızda hayırlısı artık
-
@varoufakis arkadaşım kalp ritmimi bozdun ya bi açıklama yapsaydın keşke
-
@varoufakis bu arkadas trol ya. Gecende yapti benzerini
-
@varoufakis günlük küfür yeme kotasını millet burda dolduruyor anlaşılan
-
@varoufakis Şimdi sana küfür etsem melekler günah yazar mı bana?
-
Burada heyecanla bekleyen ve artık sabrının son noktasında olan dostlara ikinci kez aynı davranış bence gitmek isteğidir forumdan. Biz de geri çevirmeyelim bu isteği.
Herkese iyi forumlar dostlar.
-
@paretowilfredo eyvallah hocam kralsın. Bir gelişme var mı?
-
Ek olarak gelişmelerden haber vereyim dostlar. Bu haftaya dönük beklenti kurumda yüksek ama net bir şekilde liste kuruma geldi bilgisini alamadım o nedenle iddialı bir söz kullanmaktan imtina ediyorum. Ancak kurumda bu haftaya dair olumlu hava var konuştuğum kişiler nezdinde. Daha ayrıntılı bilgi aldığım takdirde paylaşacağım. Allah yar ve yardımcınız olsun hepinizin.
-
@paretowilfredo allah razı olsun.
-
İşin kötü tarafi da burda birbirimizi gaza getirip aciklanacakmis gibi beklentiye giriyoruz ve 3 haftadir sonuc hüsran..
-
Bu hafta da açıklanmazsa burası tamamen forumu falan terkedicem. Sayıştay sınavına çalışmaya başlayacağım. Yeter artık buraya bağlandığımız. Tüketti bizi...
-
Arkadaşlar 10 syf geçmiş özet olarak ciddi gelişme var mı?Tek tek okumayayım şimdi.