9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@maricinal hangi puan türünden çağırıyor ?
-
-
@22121121 p7 manalı olsun diye
-
@maricinal 7 çeşit yemek mi manası ?
-
@maricinal manası çok derin:D:D
-
@22121121 bakış acısına göre .:D
-
@karazıpkalı fazla derine inme kaybolacaksın
-
@maricinal gök kız hesabı ödemeden kaçtı galiba
-
-
HAYIRLI BAYRAMLAR 17.06.2018
-
@maricinal kaçırdım sanırım muhabbeti
-
@maricinal eyvallah satranç reis senin de goygoycu tayfanın da bayramı mübarek olsun :)) Çocuklara bayramda link ataydın
-
ARKADAŞLAR Bİ DURUM FALAN YOK BİZİMKİLER BAYRAM ÖZEL GOYGOYUNA DÜŞMÜŞ. DUYUM VS YOK. KAPANIŞ YİNE BANA KALMIŞ KAPATAYIM DEDİM
-
Arkadaşlar yok diye biliyorum ama bı umut sorayım Bursa son alimda giren guylardan kazanan oldu mu acaba ?
-
@maricinal (isim veriyordum etiket çıkmayınca döndüm :))) ) teşekkür ederiiimmm hepimizin çook mutlu bayramlarımız olsun anca girebildim ;)) tüm konuşmaya göz attım tamamına hakim değilim (her zamanki gibi) ama kazasını yaptım diyebilirim ;))) tabii ki benden bil ayağın taşa gelir ya da kafana at konarsa;))
-
Güvenlik soruşturmaları başladı mi. Ne aşamada bilgisi olan var mi?
-
Arkadaşlar gvs ler ilerleme kat etmiş benim gvs muhtarlığa gelmiş
-
@meçhulasker evet benim de pazartesi emniyete geldiğini öğrendim:)) direk sorunca söylemediler sordurtup öğrendim.. bahsettiğim il:Malatya (akla gelebilecek soruları cevaplamış olayım :)) )
-
@poisson muhtar benim amcaoğlum kendisi söyledi direkt bana
-
@meçhulasker ahahahaha :)))) o zaman az daha bilgi ver madem muhtarı tanıyorsun :)) neymiş mevzu ne yapıyorlarmış muhtar aşamasında ?? ve kaç gün sürüyormuş??