9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aslan-reyiz hocam suna cok guldum kemal sunal geldi aklima
-
@22121121 bu da benden gelsin
7.mülakatım komisyonda
Genel müdür rahat tavırlarımdan dolayı bana dürüst olurmusun dedi.
-Ben de tabi ki dedim.Öyle deyince az buçuk ne diyeceğini anlamıştım.
Genel müdür:Sen bu işi pek istemiyorsun aslında değil mi?
-Her işsiz gibi ekmeğimin peşindeyim.En kötü işsizlikten iyidir.
Genel müdür:Yaptığın işi sevmen gerekir.Bu işi isteyen binlerce insan var.
-Denemeden bilinmez belki severim.
Sonuç:Elendim -
bu bos vakitlerimde butun fbi cinayetleri,belgeseller,agir yasamlar,agir yasamlar simdi ne yapiyorlar,sıkı dönüşüm,peygamberlerimizin hayati vb ne varsa hepsini izledim.muge anliya geldi sira ve psikolojim daha da bozuldu.bi ara gezegenleri masaya yatirmistim.beynim her seyle dopdolu
-
Açıklanma ihtimaline karşılık şu görsel şurada dursun. Yakinlariniza gösterin, öğretin.
-
@kai-hitwatari ahahahha çok mantıklı :))
-
843 sayfayi buyuk bir sabirla okudum.ciddiyetten bu kadar uzak, forumu kahvehaneye ceviren insanlar denetmen olacak demek ha..yazik memleketin haline.denetmen dedigin adam ciddidir resmidir,konuyu saptirmaz,sinirlarini bilir. sgk ya bence devlet memurlugu sifatini tasiyabilecek,resmi daire havasini yutmus,birseyleri asmis adamlarin denetmen olarak alinmasi lazim.mesela guy,mhuy,duy veya b kadro memur vs. bunlarin denetmen olmasi lazim.burada bos muhabbet yapanlar gitsin once b kadroya. kendilerini yetistirdikten sonra a kadroya.. sen simdi sokaktaki adami alip denetim elemani yaparsan boyle ciddiyetsiz bir sekilde sudan cikmis balik gibi kalir.kendini temsil edemedigi gibi devleti de temsil edemez..daha kendini denetlemeyen adamdan sgk denetmeni olsa nolur.kaynaklara yazik
-
@kelepce07, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
843 sayfayi buyuk bir sabirla okudum.ciddiyetten bu kadar uzak, forumu kahvehaneye ceviren insanlar denetmen olacak demek ha..yazik memleketin haline.denetmen dedigin adam ciddidir resmidir,konuyu saptirmaz,sinirlarini bilir. sgk ya bence devlet memurlugu sifatini tasiyabilecek,resmi daire havasini yutmus,birseyleri asmis adamlarin denetmen olarak alinmasi lazim.mesela guy,mhuy,duy veya b kadro memur vs. bunlarin denetmen olmasi lazim.burada bos muhabbet yapanlar gitsin once b kadroya. kendilerini yetistirdikten sonra a kadroya.. sen simdi sokaktaki adami alip denetim elemani yaparsan boyle ciddiyetsiz bir sekilde sudan cikmis balik gibi kalir.kendini temsil edemedigi gibi devleti de temsil edemez..daha kendini denetlemeyen adamdan sgk denetmeni olsa nolur.kaynaklara yazik
-
@kelepce07 bu şey değil mi ya "ben imamim ben gulmem"
-
@kelepce07 Yeri geldiğinde ciddi olmasını da biliriz kimse sıkıntı yapmasın. Bizim ciddiyetimizi sorgulamakta size düşmez. Burasi bi forum sitesi ne bu ciddiyet merakı anlamış değilim. Rahatsiz oluyorsanız girmeyip sgknin duyurular bölümünü takip edersiniz olur biter.
-
Ciddiyete davet etmemiz gereken 7 ayda bir mülakatın sonucunu açıklayamayanlardır
-
@tudisiar ne demek ciddi değiliz. Ben foruma girerken bile takim elbisemi giyip giriyorum
-
@hope, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@famefabre meşhur nick sende mi ordayın üstad;önde oturan soruyu soran bayanım:)siz?
Sizi deşifre ettim üstad, akşam havuz başında çay keyfi yaptığınızda kim olduğumu söyleyeceğim : )))
Künefe güzel tatlıdır -
@kai-hitwatari ben aslında onu saygı durusundayken yazdim da söylemedim
-
@kelepce07 dogru 843 sayfa okuyacak kadar cıddi ve ilk iletisinde zehir saçan birini almalılar.:))
-
yazdigim seyler kesinlikle sahsi degildir.sadece bir denetim elemaninda olmasi gereken objektif kriterlerdir.arkadaslar kizmasin.burada yazdiklariniza da dikkat edin.hepsi okunup tek tek sgk tarafindan degerlendirilmekte olabilir.burada cikan isimler nickname nasilolsa demeyin.isterse bakanlik kim oldugunuzu bulur merak etmeyin umarim herkesin hakkinda hayirlisi olsun
-
Arkadaşlar sizi ciddiyete davet ediyorum ama benim işim var maalesef gelemeyeceğim
-
@kelepce07 sen de dahil yazdığın meslek grubundakilerin elinden bu mesleği alan yok al puanını başvur tutan mı var?7 aydır bu sıkıntıyı çeken biziz.Görev verildiğindede üzerimize düşeni fazlasıyla yaparız.
Arkadaşlar verin çoşkuyu :D:D -
@kelepce07 şu an ne iş yaptığınızı merak ettim doğrusu ona göre cevap vereceğim de
-
@kelepce07 buradakiler bos insanlar mi demek istedin? hepsi derece yapmis ve 7 aydir hakkini alamayan insanlar.ciddiyetten bahsetmek icin cok gec fazla ciddiye alirsak 7 aydir hantallasan bir kurumdan baslamak gerekir.okuyan okusun ayrica.bu da yeni moda oldu.insanlari korkutmak trend falan sanirim.hakaret yok.sapkinlik yok.kotu kelimeler yok. biz sonuna kadar hakediyoruz.
-
Hepimiz büyük bi ciddiyetle dersimizi çalışarak aldık puanlarımızı geldik bu başlığın altında toplandık ne var yani şimdi biraz gülüp eğleniyorsak