9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@22121121 yok estağfurullah ne kızgınlığım olacak aksine çok sevdiğim bir forumdaşımdır kendisi tıpkı sizin gibi :)))
-
@22121121 öyle mi diyorsun :))) ben muhabbetleri yakalayamıyorum ama biraz itiyo gibi beni hissetmedim değil:))
-
@poisson duydun mu çıt sesini :((
-
@Gök-Kız bu nereli muhabbeti de akşamdan kalan bir geyik sanıyorum bugün açıklanmadı diye biraz endişe biraz sıkıntı geldi bana ondan meşgul ediyorum ben de sayfayı:)) affınıza sığınarak:)
-
@aliyar-bey aşkolsun yazdığımda gelen ses mi evet duydum
-
@poisson hayır beni itiyor gibi hissettim dediğinde kalbim kırıldı onun sesi :((
-
@poisson her meşgul eden af dilese en kötü ihtimalle @Gök-Kız @meçhulasker ve ben dilenciye dönerdik :))
-
@poisson hocam biz sayfayı böyle bol muhabbetli seviyoruz Bir köşede dertlenmek yerine buyrun gelin muhabbetimizi edelim, kafamız dağılsın
-
@aliyar-bey valla tweet ata ata Medine dilencisine döndük zaten ama daha atmıyorum.
-
@meçhulasker aman yeter zaten ya, son haftaysa zaten daha bir şey yazmaya gerek yok bence
-
@meçhulasker ben de Recep Tayip Erdoğan hesabından mesaj aldıktan sonra bıraktım:))
-
@gök-kız ne mesajı ya
-
@aliyar-bey hahahah hocam ben bunu aklimdan gecirdim ama ben trolluk yapsam bu kadar aleni yapmam. Ahaha en az uc gun sonra anlarsiniz. O yuzden ben degilim
-
@gök-kız dm den mi hahaha
-
@aliyar-bey fake hesap :)) Cumhurbaşkanına tweet attım takip bidirimi geldi kısa süreli bi şok yaşadım ama çabuk geçti:))
-
@kai-hitwatari gerçi haklısın hocam özür diliyorum kapasiteni o tiple bir tuttuğum için
-
@gök-kız senin iş hayırlı olsun diyecektim ben de
-
@aliyar-bey @meçhulasker bir de profil fotosu falan gerçek hesapla aynı:)) tweetin hemen arkasına olması güzeldi ama:))
-
@gök-kız yoksa o @Kai-Hitwatari miydi üç gün geçti mi üstünden
-
@gök-kız valla senin trol çitan baya yükselmiş