9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker işte zirvede bırakayım dedim:))
-
@aliyar-bey @Kai-Hitwatari 12 Nisan:))
-
@gök-kız ahaaaa kesin o
-
@aliyar-bey 3 gun gecer mi ya geleni hemen gomuyosunuz zaten
-
E ben perşembe demiştim cuma diyolla
-
ya bu hafta olsun da cuma olsun tabii cumaya kadar ben nasıl sabredeceğim onu hiç bilmiyorum ama :))
-
@poisson aynen hocam bu hafta olsun da cuma gece 12ye bile razıyım bi haftasonu daha geçiremem
-
@tudisiar düşüncesi bile tüyler ürpertiyo:( benim için büyük yıkım olur ve bu sayfada şunu farkettim ne hissediyorsam aynı şeyleri hisseden bir çoğunluk var !! kaldırılacak bir durum olmaz yani
-
Sonuçlar açıklanınca acaba neden bu kadar geciktiğine dair de bir açıklama yapar mı kurum? Bu olay apayrı bişey ya üstüne tez bile yazılır yani. Hiçbir mantıklı gerekçe olamaz. Hala tezimin arkasındayım; mülakat puanlarının olduğu liste kayıp ve onu arıyorlar!
-
@kai-hitwatari Allah'a şükür o işte becerikliymişiz
-
@duryy hocam bak tez diyip duruyorsun sen misin yoksa kelepçeli inşallah açıklarlar insan merak ediyor
-
@duryy açıklasalar bile ki hiç sanmıyorum liste kayboldu demezler herhalde öyleyse bile
-
@aliyar-bey yasaklı kelimeler arasına tezi de ekle @meçhulasker
-
@tudisiar aynen meçhul miroğlu yasalarının 10. maddesi bu; bundan böyle tez kelimesi şaka olarak bile kullanılmayacak!!!
-
@aliyar-bey olaya Fransız kaldım kelepçeli olayını anlamadım
Mülakata giremedim bile ben ya 83.1 ile uzaktan baktım sadece. Ama valla acayip üzülüyorum size kafayı yerdim bende olsam. Ayrıca bitsin de 10 a gelsin sıra
-
@duryy aman hocam anlama zaten gereksiz bir tipti Allah razı olsun derdimizle dertlendiğin için, inşallah bizimki bu hafta açıklanır ve o açıklanır açıklanmaz sizin ilan gelir :)) tabi 30 gün kuralıyla :))
-
@aliyar-bey Hay ağzın bal yesin İnşallah kardeşim
-
@duryy eyvallah kardeşim :))
-
@duryy hocam açıklama filan olmaz sanki bir hafta da açıklanıyormuş gibi soğuk kanlılıkla bildirirler.
-
@duryy 10. Promosyonda da beraberiz dostum merak etme. KPSS de rakipte değiliz artık( 7 aydır kitap yüzü adam akıllı açmadım ) . Bence pek bir şey kaybetmedin