9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aliyar-bey yarına kadar muziplik tamamlandı
-
@aliyar-bey müsait olduğun bir zaman oynayalım
-
@aliyar-bey tamam o zaman bu geceyi kapatıyorum.
ARKADAŞLAR BU GECE DE GEYİK YAPTIK BİLGİLERİNİZE..... -
@maricinal bunu yazmam lazım : ı want to play a game
-
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aliyar-bey yarına kadar muziplik tamamlandı
@meçhulasker ben de bunu yazmadan uyuyamam diye yazdım kapattıktan sonra, Harry potter cı varsa anlar
-
ARKADAŞLAR YİNE GOY GOY YAPILDI, AÇIKLANMA AÇIKLAMA FALAN YOK HEYECAN YAPMAYIN :))
-
zamaninda 9. promosyon 900 leri gorur derken fazla iyimser davranmisim
-
İstenilen haberlerin geldiği güzel bir gün olur umarım 9.PRO ya GÜNAYDIN. Goy goy tayfasına da selamlar
-
@aliyar-bey sana uzunca cevaplar yazmayacagim genc ..insanim ve degerlerimi biliyorum.hayat tecrubem de sizlerden cok. ben ekonometri bolumu istatistik anabilim dalinda yardimci docentim.yakinda docnt olacagim.ayni fakulteden kamu yonetimi bolumu sosyoloji anablm dalindaki bir doktora ogrencim ile ortak bir calisma yurutmekteyiz.ben birtakim objektif kistaslardan bahsediyorum.sizler bana angut angut soyleniyorsunuz.dediklerimin arkasindayim.daha kendi kendini denetleyemeyen adamdan koskoca sgk genel mudurlugunu denetlemesini bekleyemezsin..siz olaylari dogru olcemiyorsunuz tartamiyorsunuz.insanlari da yanlis degerlendiriyorsunuz..sevgili prof.dr.erkan hocamin dedigi gibi tanimlayamadiginizi olcemezsiniz,olcemediginizi degerlendiremezsiniz,degerlendiremediginizi yonetemezsiniz...saygilar vesselam
-
@kelepce07 tamam.
-
@kelepce07 sen kapat biz arariz seni sonra.
-
@kelepce07 Yazık gerçekten yrd. doçentim ve insanım diyorsunuz argümanlarınız bu ama ne iletiniz argümanlarınız destekliyor ne üslubunuz!! :)) Ayrıca tekrar ediyorum ki bir forumdaki herhangi bir başlığı tezde kaynak göstermek namümkün neyse ya yine gülme geldi :))))) Prof.Dr dediği de küçük mavi haplardır:))) Yok eğer Erkan Işığıçok 'tan bahsetmeye çalışıyorsanız siz bu boş uğraşlarınızla yönetemeyip yok olup gideceksiniz gibi duruyor :)))
Neyse ne diyorduk şimdi Cuma mı son tarihimiz ?? -
@kelepce07 hayırdır İngiltere prensiyle mı görüşüyorum ?
-
@kelepce07 bakınız bir andaval öğretim üyesi daha. Sanırsın ordinaryüs başıma.Sen bu kibirle öğretim üyesi olup öğrencilere bir şeyler verebileceğini iddaa ediyorsan buradaki arkadaşlar pekala denetmen olur
-
@kelepce07 Öncelikle merhabalar. Yazdıklarınızın hepsini okudum. Haklı olduğunuz yerler var bu da tecrübenizden ileri geliyor daha objektif bakabiliyorsunuz. Yalnız ben bir öğretim elemanından (doçentlik tezinizi yazdığınızı söylediniz(ki inşaallah en yakın zamanda olursunuz)) duymak istediğim şeyleri duyamadım daha doğrusu okuyamadım. Burda aylarca bekleyen insanlar artık işsizliğin ve bekleyişin vermiş olduğu stresle bazı konuşmalar yapıyorlar. Sizin yazdıklarınıza da kendilerince(hakaretsiz) cevap vermişler. Ama siz angut angut söyleniyorsunuz yazmışınız bu tasvip edilemez. Ben sizden daha yapıcı, gençlere karşı daha anlayışlı yazılar beklerdim. Çünkü bir öğretim elemanı olarak onlara bazı gerçekleri ancak doğru yöntemlerle, doğru kelimelerle anlatabilirsiniz. Bu da benim nacizane görüşümdür. Saygılar
-
@kelepce07 cidden alın bunu buradan ne gereksiz bir adam bu neyini tatmin etmeye çalışıyor gerçekten anlamış değilim..yard. doç diyor heralde tebrik filan mı bekliyor şeyimin doçenti Türkiye'de o kadar gereksiz prof varken sen kimsin ya
-
@yasaklı, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kelepce07 cidden alın bunu buradan ne gereksiz bir adam bu neyini tatmin etmeye çalışıyor gerçekten anlamış değilim..yard. doç diyor heralde tebrik filan mı bekliyor şeyimin doçenti Türkiye'de o kadar gereksiz prof varken sen kimsin ya
Senin yorumlarinin hastasiyiz
-
Ülkede gerek sosyal bilim gerek pozitif bilim alanında akademi ne halde bilmesem bilge sanacağım. Malûmunuz argo konuşan akademisyen ponçikliği diye bir şey var dostlar. ama bunu yapan selefler gerçekten hocaydı, yeni nesil gibi biraz intihal biraz iltimas ile akademisyen olmuyorlardı. ( hakkı ile işini yapanları tenzih ediyorum. )
Hepinize iyi forumlar dostlar, el sallayın hocamıza.
-
tüh yetişemedik harkulade akademisyene