9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
@aliyar-bey ''şu sonuçlar açıklansın da rahat kafayla bismillah diyip başlayalım'' işte bizi bitiren cümle:))
-
@aliyar-bey @22121121 @Gök-Kız sayıştaya girmekten vazgeçmeyin alt yapınız olduğu için kısa sürede toparlarsınız kendimden biliyorum.Rakipleriniz sizden korksun
-
Bizim sonuçlar liste olarak mı açıklanıyor yoksa e-devletten bireysel mi bakacağız?? e-devlette bakamıyormuş müfettiş sınav sonucuna kimse!!bu yüzden de ertelemesinler:(
-
@budageceryahu gönül rahatlığı ve mutluluğu ile hayır diyorum. İyi ki değil
-
@karazıpkalı eyvallah Hocam. Siz kazandınız mı sınavı ?
-
@karazıpkalı o zaman çalışalım:))
-
@gök-kız aynen öyle valla :))
-
@poisson evet ya ben de gördüm . E-devletten bakacağız, umarım düzelir.
-
@karazıpkalı eyvallah valla gaza gelmedim desem yalan olur, gerçi ben kendimi biliyorum her halükarda sgk sonucunu beklerim ben ama sonrasında başlıyorum inşallah :))
-
@22121121 son yapılan sayıştay sınavını kılpayı kaybettim.Ama kazandıklarımdan edindğim tecrübemle birlikte alt yapı sağlamsa hangi sınav olursa olsun kazanma ihtimalin yüksek...
-
E devlet sağlam sonuçlar için
-
@inflexible Emin misiniz? Ben giremedim.
-
Yüzde 80 yarın yarın olmazsa cuma kesin olaganüstü bir aksilik çıkmazsa.Hayırlı olsun.Kaynak personel daire başkanlığı.
-
@gök-kız Bi daha denedim yine girdim hocam
-
Ülkede erken seçim açıklandı bizim sonuçlar açıklanmadı:/
-
@inflexible Hocam E-devlette sorun yok. E -devlet üzerinden girdiğimiz sınav sonuç ilan uygulamasında sorun var.
-
@agustcomte secimden once calismaya baslasak bari olursa tabi
-
e-devlete giriliyor ama sonuç açıklama sayfasına giremiyorlarmış bu sebeple 2 gün önce açıklanmamış müfettişlik! @Gök-Kız siz girebiliyor musunuz? Sınava girmiştiniz diye soruyorum
-
@okn-svnd %80 candir. Insallah yarin gelir sonuclar