9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aliyar-bey benim umrumda SGK anlaşması vardır yazan eczane ya da gözlükçü camı bile dokunuyor bu hafta:))sokağa falan çıkmayayım diyorum açıklanana kadar ama bakalım kısmet:)
-
@mk5561 teyzen Bakan hanım mı?
-
https://lichess.org/r2zlKW9T satranca bekliyorum gelen varsa virüs değil
-
Çarşambayı da yemenin haklı gururunu yaşıyoruz
-
@22121121 aynen öyle oldu bugün somut olarak yaşadım, iliklerime kadar hissettim teşekkürler SGKama iyi oldu sayıştaya ben de gircem asıl hedeflerden birisi ama şu durumuma bakınca zor diyorum
-
Seçimler yanaştı sonuçlar açıklanır
-
@meçhulasker 24 Haziran
-
@gök-kız Hocam daha başlamadınız mı hiç sayıştaya çalışmaya ? Gerçi temel olduğu için kısa sürede bitiyor konular ama yine de insan çekiniyor. En kısa sürede başlamakta fayda var. Benim asıl hedefim değil ama tartışmasız en iyi olanaklara sahip a grubu mesleği.
-
Bitti bitiyor haydi hayırlısı...
-
@resetat yarın mı yoksa
-
@poisson ovvv senin durum kritik o zaman, odandan çıkma bence :))
-
@resetat Bence de cuma ama bakalım :))
-
@22121121 başladım hocam ama tatmin edici bi çalışma değil sonuçta sayıştay sınavı
-
-
@gök-kız erken seçim tarihi mi ? Yine ertelenecek kaymakamlık. Beklemekle ömrüm geçti....
-
@aliyar-bey üstad temel olduğu İçin rahat yetişir. Konulara bir göz gezdir. Soru çöz tamamdır inşallah
-
@22121121 ya bana da öyle geliyor ama neredeyse herkesin hedefi orası o biraz canımı sıkıyor. Bir yerlere yerleşseler de herkes deniyor, üstüne her ne kadar bizim puanları almak için uğraşsalar da yeni gelenlerin hepsinin bilgileri taze, yani bizden onlar da bir adım önde vs vs... Böyle diye diye başlayamıyorum, üstüne bir de sgk yı beklemek tam bir engel netleşsin diye beklemekten
-
@aliyar-bey yetişirse süper olur yetişmezse biz ders calışmaya başlamış oluruz:) Diğer sınavları rahatlıkla geçeriz ve bu sefer kaybeden biz olmayız:)
-
@22121121 Evet hocam
-
@aliyar-bey Nasip meselesi Hocam. Bu dediğiniz şey neredeyse her sene oluyor ama sınav hemen hemen aynı puanda kapatıyor. İdealiniz varsa eğer bence deneyin çünkü gerçekten müthiş bir meslek