9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
seçim bir fırsattır bu fırsatı değerlendirmek lazım bu saatten sonra sonucun açıklanması artık yetmez. Hemen açıklanıp seçimlere kadar kazananların işe başlatılması selim Mehmet bağlıdan uygun bir dille twitterdan vs 24 haziran işaret edilerek istenmeli bir koz olarak kullanılmalı yeterince yordular zaten sgk adaylarını bari bu saatten sonra memnun etsinlerde sandığa da en azından bir kesim mutlu gitsin
-
@gök-kız inşallah hep birlikte taniışacağımız bir ortam olur o zaman anlatırım
-
Bir günde 1000 mesaj mı yazıldı ne?
-
@karazıpkalı peki madem:))
-
7 aylık bekleyiş bitiyor be Allah bir daha bu kurumu bekletmesin çok canımız yandı
-
E devlet muhabbeti ne arkadaşlar ordan ben baktım açılyor sgk sonuç açıklama sayfası
-
@gök-kız bi dışarı çıkayım dedim forum coşmuş
-
İlk yazılı sınav sonuçları sabah erkenden açıklanmıştı. Buda öyle olsa ne güzel olur
-
Arkadaşlar o kadar hissizlesmisim ki yarın aciklanacagina inanasim gelmedi.heyecan bile duyamadım.
-
@22121121 sıralamaya girenler pardon
-
@luthor benim hala canım yanıyor bugün çok fenayım hala:))
-
@poisson Zaten olumlu olumsuz farketmez kaybolan 7 ayın hiçbir açıklaması yok
-
@luthor öyle ama olumlu olursa az acıtacak :))kötü senaryoda acısa da öldürmez diyeceğiz artık
-
Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe modundayim tam da suan. Sevinmeye bile korkuyorum sonuc aklıma geliyor
-
Geçen hafta tüm heyecanım bittim sıfır şuan
-
@shanks ne güzel çok şanslısın;)) ben de şu an heyecanlanmamak istiyorum ama içimde bir sevinç durduramıyorum :)))
-
Duyum mu var arkadaslar ??
Bu aralar takip edemedimde -
@halipür-meral yarın açıklanacak diyorlar hocam
-
Inşallah ya dile kolay 7 ay oldu
-
Arkadaşlar duyurular bölümünden direkt sonuçlara gidilmiyo heralde müfettişlik sonuçlarında deneyeyim dedim kısmetse yarın açıklanırsa detaylı yazabilir mi bilen bir arkadaşım bir de onunla uğraşılmasın o heyecanla