9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
@furkitofaso https://www.youtube.com/watch?v=IXuJPgK3dMY oooo başkanııımmmm al şu 20 lirayı koy cebine
-
@poisson yalniz bu hizla gidersek kusuratlari kabul etmeyebiliriz değil mi yani 1001 gibi vallahi tutarsa eğer yarın işi bir daha teyzeme giderken iki kere düşüneceğim beklediğim bir haber var mı bir yerlerden diye
-
@gök-kız ben değilim hocam da olumlu olsun oynarız sıkıntı değil:)
-
@poisson valla ben elendiysem artık elendiğimi görmek istiyorum. Asıl bu belirsizlik beni dibe çekiyor.
-
@mk5561 benim de önceden girdiğim bi mülakat sonucum tam yarın gibi şartların oluştuğu zamanda açıklanmıştı yarında aynı durum var ve bahsi artırıyorum :Dyarın bu iş 21:30'a kadar biter
-
@mk5561 bu gece seni de bekleriz yapma desek de kimse duramaz bu gece hazır mıyızzz @meçhulasker @Gök-Kız @nonbisinidem @Kai-Hitwatari @poisson gece yakıyor muyuz ortalığı
-
- Promosyonda böyle haberler geldikten sonra açıklanmıştı. Yani yarın açıklanır bu da:)
-
@mk5561 o kadar bekledik 3ün 5in lafı olmaz artık bu promosyonda totemlerde:))
-
@aliyar-bey sabahına çorba içer söğüş bile yeriz :))
-
-
erken seçim tarihi de açıklandı bu iş daha da uzamaz artık diye tahmin ediyorum:)
-
@poisson üfff deme öyle açım zaten
-
@gök-kız haydaaaa atımı dört nala sgkya sürecem gaza getirme beni
-
@yasaklı kardeşim merak etme bu iş yarın bitiyor bu iş bende
-
Şimdi perşembe üzerinden konuşursak kaç gün oldu tam olarak bekleyişimiz??
-
Tutmayın beni
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@mk5561 bu gece seni de bekleriz yapma desek de kimse duramaz bu gece hazır mıyızzz @meçhulasker @Gök-Kız @nonbisinidem @Kai-Hitwatari @poisson gece yakıyor muyuz ortalığı
-
@aliyar-bey ben de hayatta söğüş yemem gerçi ben gece yemek de yemem açıklansın kendi kurallarımı yıkıyorum demek:)))
-
@malthuss cidden kaç gün oldu ya :)))) kimse mi saymadı :))
-
@aliyar-bey kılıcını da al:))