9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@lucass Eyvallah hocam. Çankırı da mı oturuyorsunuz ? ben daha önce geldim ama fazla kalmadım. İnşallah bir daha yolum düşerse Tanışırız sizle
-
Arkadaşlar okuyamıyorum her baktığımda 10 15 syf yazılmış oluyo var mı yeni bir gelişme
-
@gök-kız hayirlisi diyelim ne diyecegimi inan ben de bilemiyorum artik.
-
@furkitofaso üstad haberleri senden alıyoruz zaten. sende var mı bir gelişme ?
-
@furkitofaso durum stabil
-
@furkitofaso yok tofas baskanim
-
Ha gayret arkadaşlar 1 saati atlattık.
-
@poisson bu yoruma maruz kalacağımı az çok tahmin ediyorudum
-
@kai-hitwatari hmm ondan işte @aliyar-bey i küstürüp egale ettin ;))) tek takım elbiseli erkek olarak kal diye ;)))
-
@kai-hitwatari hocam bana Bayburt çıkarsa becayiş yaparız merak etme
-
@mağdurum ben yine de mutlu olabileceğin bir yer olsun diyorum mutluluğa da alışırsın hocam
-
@meçhulasker yok hocam ben de yazmayacagim. Yazacak arkadas varsa sevinsin demek istedim
-
@furkitofaso yapma başkan haberler sende bu enerji senden ötürü hep :))
-
@22121121 aynen hocam çankırıdayım nasip olur kazanırsam ve sıralamam iyi olursada ilk tercihim olacak inşallah meslektaş olarak görüşürü tanışırız onun dışındada kazanamazsak bile herzaman beklerim
-
@22121121 ben söyleyeceğimi söyledim bana bakmayın artık daha ne diyim büyük ihtimalle yarın diye çok çok sağlam yerden dönüş aldım olmassa cuma ama cuma zikredilmedi büyük ihtimalle yarın dendi saatini falan öğrenebilmek için bütün gün başkanla takılmak gerek ki o bile şuan saatini kestiremez diye düşünüyorum
-
@lucass ahahaha oltaya ben mi geldim:))
-
@tudisiar inşallah gönlümüze göre olur.
-
@gök-kız bunyem kaldirmaz
-
@karazıpkalı ınsallah hocam
-
@furkitofaso, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar hazır olun haber geldi çok büyük ihtimalle yarın düşük bir ihtimalle cumaya kalabilir hepimize hayırlı uğurlu olsun :)))
@furkitofaso hocam bunun sevinciyle muhabbete daldık.Gelişmeler sende