9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson hakikaten ya bu alemin hizli delikanlisi @aliyar-bey ortadan toz oldu. Bence bir kumpas hazirliyor olabilir.
-
@furkitofaso Hocam yeni bir duyum yok o zaman. Yarın açıklanacakmış ama bir ihtimal cuma da olabilirmiş
-
@kai-hitwatari yeni hesap açıyordur bu aralar troll olası var
-
@furkitofaso iyi trollemişim o zaman deme sakın
-
@gök-kız hahahaha taaruza hazir olun. Her an bir yerden cikabilir
-
@muratkilicc tamam o zaman sıkıntı yok
-
@kai-hitwatari cidden şuan bi troll gelse ya da kelepçe gibi birisi buralar kaynar valla
-
@kai-hitwatari adamı incittin şimdi böyle vicdan rahatlat tabi :)) aynen ama bi trollük yapabilir hayır şimdi gelen trol mü değil mi anlayamayacağız :D:D:
-
Bu sayfa 1000 görür
-
@gök-kız arada bir cikiyor ya oyle biri. Insana bir rahatlama geliyor anlatamam.
-
@22121121 aynen ama bence olmalı ya benden başka vardır yani haber verilen
-
@furkitofaso ı-ıh yok tek hattan alınıyormuş bilgiler o da sizsiniz başkan saygılar:))
-
@kai-hitwatari ahahah bence forumdakiler bi troll gelsede stres atsam diye dusunuyo
-
-
@krtalprn sayfa görür de ben görür müyüm bilmem
-
@gök-kız çağırın çağırın böyle sinirim zıplıyor benim ya o tiplere eğlenemiyorum !!
-
@furkitofaso şimdi hatırladım birisi boşuna beklemeyin salı açıklanacak dedi
-
@poisson neyse arkadaşlar ben bütün sorumluluğu üzerime alıyorum açıklanmassa beni döversiniz madem başka kimse yok
-
@furkitofaso Var Var. Bir çok kişi yarın dedi. Hayırlısı olsun. Bu kadar beklemişiz, sizler gibi dostlar, iyi insanlar tanımışız sgk ya aslında teşekkür etmek lazım. Mezun olduğumuzdan beri böyle muhabbetlere hasret kalmıştık. O yüzden pek takmıyorum. İstediği zaman açıklanabilir
-
@meçhulasker görürsün hocam sabaha kalmadan biter bu hızla