9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
@gök-kız sen de yanlış paretoya göndermişsin
-
@meçhulasker yok ki gerek yemiyorum işte sağlıksız hem öyle şeyler bana bunu yapan kpss 15 kilo yazdı bana
-
@kai-hitwatari genelde geç düşer ya iyi oluyo böyle
-
@kai-hitwatari yaaa hahahah ben de sen söyleyince farkettim ben de fatma zannediyorum
-
@kai-hitwatari fat men hocam betmen gibi
-
@tudisiar, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kai-hitwatari yaaa hahahah ben de sen söyleyince farkettim ben de fatma zannediyorum
+1
-
bütün sırrı bozdunuz ama ya ben oynamıyom
-
@Gök-Kız sen neresindesin ankaranın
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kai-hitwatari fat men hocam betmen gibi
Hahaah hahh deminden beri fatma'ya guluyorum karnim agridi.
-
@FATMAN06 peki ya sen ?
-
@furkitofaso SGK mülakatına girmeden önce aldığım takım elbisenin artık bana olmadığını gördüğümde anlamıştım bende kilo aldığımı. Zor bir şey
-
@22121121 bende 3-4 kilo kadar aldim ama kabullenemiyorum
-
@fatman06 hocam tum forumu trolledin ya helal olsun
-
@meçhulasker ders çalışırken dinlerdim bende
-
@aliyar-bey çok kısa zamanda açıklayacağız arkadaşlar, soranlar olmuş hala da soruyorlar, tekrar ediyorum çok kısa zamanda açıklayacağız
-
@kai-hitwatari deşifre olduğuma göre yaın sonuçlar açıklanır
-
@kai-hitwatari En kötü şey kabullenmemek zaten. Kendimizi zayıf zannedip yemeğe devam ediyoruz Gerçi yememiz normal ama hep ders çalışmaktan hareket edemiyoruz. Günde yarım saat falan yürüyüş iyi gelir. Şimdi yaz geldi bahçe falan ekiyorum baya iyi oluyor
-
@aliyar-bey biz sana çavdar obasında işler nasıl diye soruyozmu gardaş
-
@gök-kız kopya çekmeee bari gece gündüz çalışıyoruz nerde olduğumu söyleyebilmek için falan de