9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@fatman06 ama hocam efsane trol oldu. En son annesi erkek cikan kiza bu kadar sasirmistim.
-
@fatman06 hocam zorlasan fatma olur nur imkansız
-
@karazıpkalı ovvv hiç hatırlatma o tipleri
-
inşallah en büyük şokunuz/muz bu olur
-
@fatman06 Hocam başka tanıdığım bir Fatma vardı belki o olabilirsiniz diye sormayı bile düşündüm size. Siz diyorsunuz ki niye tartışıyorsunuz
-
@fatman06 Amin GARDAŞ :))
-
@kai-hitwatari kaç kişiyi trolledin bu nickle hadi itiraf et @FATMAN06
-
@meçhulasker ahahahaha benim canım yanmaz gardaş geldi aklıma hem fat hem de man olunca bide gardaşı koyunca direkt o
-
@aliyar-bey @karazıpkalı sanki sadece Ankarada var
-
@gök-kız bu is beni asar
-
@kai-hitwatari annesi erkek çıkan kıza benden daha çok şaşırman lazım bence yazarken elim titredi ciddimi bu nasıl oldu anlatsana biraz
annesini erkek oldugunu naıl anladın mesela -
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@fatman06 ama hocam efsane trol oldu. En son annesi erkek cikan kiza bu kadar sasirmistim.
@meçhulasker den bekliyordum bu yorumu ama baya güldürdün Hocam eyvallah
-
Ben 910.sayfada kalmıştım 932 olmuş önemli bi gelişme var mı yoksa muhabbet sohbet mi arkadaşlar?
-
@gök-kız haydaaaa sen niye üstüne alındın ki şimdi seni kastetmedik, sen de biliyorsun o tipleri işte
-
@economistt sohbet muhabbet
-
@economistt yarın açıklanma ihtimali çok yüksek hocam gerisi goy goy
-
@22121121 hocam ben de yeni duydum bunu:)
-
@fatman06 hocam en son bu kadar sasirdim dedim. Onu gectim demedim. Ikincisi bunu tum turkiye biliyor.
-
@FATMAN06 nın cinsiyetinin ortaya çıkışı gecenin gündemi oluvemiş
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@22121121 hocam ben de yeni duydum bunu:)
Haberlere çıkmıştı baya