9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker geldi ama size söylemeyeceğiz hıh
-
Allahım Allahım kimseyi böyle sınama https://youtu.be/_91bqzYa47Q
-
Belki de akşam açıklanır illa mesai saati içinde ya da illa başkanın tweeti sonrası diye bir şey yok bence. Bayadır retweet bile yapmıyor belki şifreyi unutmuştur
-
@kaldoraç Kesinlikle öyle
-
@kaldoraç telefonda şifre mi giriliyor yahu uygulamadan direkt erişim
-
@maricinal @FATMAN06 gardaşımızla oyna senin dengin o
-
@meçhulasker kıvırmaya çalışırken ben diye caps yaparım ben ona iyi düşünelim iyi olsun
-
Selamun aleyküm arkadaşlar, mülakata girmeden bi uğrayayım dedim buralara ama çok üzdünüz beni... Nereye gidiyorsunuz ya?? Bunca zaman birlikte beklemişiz kederi de sevinci de birlikte yaşamayacak mıyız, öyle bırakıp gitmek kolay mı :)) şaka bi yana cidden olsa da olmasa da dağılmayalım, birbirimize destek olmamız lazım. Ama yok ben illa ki gidecem daha buralarda durmam diyen varsa hakkını helal etsin, benden yana da hepinize helal olsun :)) Bu arada kim kazanmış kim kazanmamış diye açıklanınca bir şeyler yapmayı düşünüyorum, baştan söyleyeyim de ola ki kazanırsam kazandı keyfi yerinde millete soruyor olmasın, kaybetsem de bunu yapmayı düşünüyorum :))
-
Evde gelllsuunn mii diye bağırınca annem tereddütsüz "eminim seni kafana geldiler" dedi
-
@nonbisinidem telefondan silmiştir twitteri bizden bıkıp
-
@okn-svnd yokya bu insanlar beni delirtiyor bazen .
-
Az önce babam aradı sonuçlar açıklandı mı diye normalde pek igilenmezdi bu bir işaret bence bugün açıklanacak
-
Bugün totemin dibine vurduk:)
-
bu arada @Kai-Hitwatari angut sen misin kardeşim, bana her trol seni hatırlatıyor neyse ben kaçtım arkadaşlar mülakat sonrası görüşürüz, bensiz çok eğlenmeyin :))
-
@karazıpkalı ooo onuda alalım o zaman ama sen olmazsan olmaz
-
@aliyar-bey düşüncelerime tercüman olmuşsun.Agzina sağlık hatta dün sınavı kaybettiğimde de aynıydım
-
@aliyar-bey Başarı seninle olsun
-
@maricinal Bir link alabilirsem bende şansımı deneyebilirim
-
@paretowilfredo Üstad hayırlı haberini bekliyoruz
-