9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aliyar-bey kazananlar kazanamayanlara destek olsun öyle çekip gitmek yok
-
@krtalprn sgk ya kadar koşasım var benim, hadi hocam biraz heyecan. Bak gece goy goya bekliyoruz biz seni havaya sokarız
-
@francophone perşembe için sayılar artıyor hepimize allah kalp sağlığı versin eyvallah hocam bilgi için
-
@aliyar-bey bu gece uyku bize haram
-
@banshe artık kandil mesajı bile atmıyo öyle düşünün:))
-
@gök-kız :(( kötü senaryoda buralarda olmam sanırım kıskançlığım malum depresyonuma dalarım günler sonra kim ne yapmış merak ederim sanırım !! Ama evelallah olacak bu iş diye düşünüyorum o ayrı ;)))
-
@aliyar-bey evin balkonuna çıkıp meşale yakasım var benim de :D:D
-
@gök-kız kesinlikle aynı fikirdeyim, zaten eve dönünce açıklansın kafasında olmamın sebebi de bu aslında onca zamandan sonra sevinci de üzüntüyü de birlikte yaşayacağız, inşallah sadece sevinç yaşarız :))
-
@karazıpkalı ahahhahaha kendini 3. sayfalara çıkarma az reklamla gir şu işe bence :)))))))
-
@poisson olmaz öyle birlikte kelepçeli trol kovalayacağız :))
-
Herkes kazanmış da ben kazanamamışım gibi hızlı hızlı bakıyorum sayfalara:)
-
@tudisiar aynen dostum sabahlar olmasın
-
@gök-kız ahahahahaha yaaa gözümde canlanan senaryo sesli güldürdü anladın mı :DD:D:
-
@karazıpkalı valla o da güzel fikirmiş
-
@poisson inşallah Allah söyletmiştir
-
@karazıpkalı aksi mümkün mü;)))
-
@francophone hocam sizde surecin icinde misiniz?
-
@denetcii herkesin psikoloji gitti ya, kelepçelinin tezine çok katkımız olurdu bu iki gün ama ömrü yetmedi yazık
-
@aliyar-bey ya cidden O'nun akademisyen olduğuna inanıyor musunuz ben sizin denetmen dediğinize de inanmam artık :))))
-
@mağdurum evet.