9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii referanssiz kazanan var mi ki
-
Arkadaşlar çok şükür benim de olmuş ancak Sevinçim buruk oldu. İnşallah en çok ihtiyacı olan arkadaşlar kazanmıştır. Yaşımız geçiyor.7 aydır düzenli ders çalışmadığımdan girdiğim diğer kurum sınavlarından elendim. Sonuçu olumsuz olan arkadaşlar için daha iyisi sizlerin olsun diyorum.
-
@kai-hitwatari kırıyosun ama :))) ben ılımlı olmaya çalışıyorum
-
@safitürk69 buradan kutlamaya çekiniyordum malum çok buruk oldu sevinç ama senin mesajlar kısıtlıymış tebrikler
-
Şu an burukluk yaşayan tüm kardeşlerime daha iyisini dilerim bu duyguyu bende yaşadım defalarca.Allah'ın adaleti muhakkak tecelli edecektir ve bu uğurda ömür sermayesini tüketen ,maddi manevi zorluklar yaşayan, uykusuz kalan kullarına yeni kapılar açacaktır.
-
Tekrar ediyorum ben referanssiz kazandim diyen var mi?!
-
@b-ays umarım çok çok daha iyi yerler sizin olsun ve gerçekten sevincimiz buruk ama bu tartışmaya çekmeye gerek yok!!
-
@poisson peki
-
@malthuss, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@andone 208 asil de feragat diye not alıyoruz o zaman hocam.
Siz not alın şehşr tercihinden sonra tekrar yazarım buralardayım zaten
-
@b-ays var hocam nolcak madalya mı takacaksınız,kazananlar kazanmayanlara saygı gösteriyor sevinmekten bile kaçınıyor ama maşallah siz ortalığı karıştırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz
-
@pawnex bir umut icin yazmistim 2015 ten beri elenince umut etmek yetmiyor demekki
Konuyu kapatiorum iyi gunler -
@b-ays ben referanssiz kazandım hocam
-
@nilayfb Tebrik ederim benim icin cidden umut oldunuz
-
@b-ays yok mudur muhakkak vardır bu umut olacaksa vardır ama 7 aydır birlikteyiz ve gerçekten ben ve bildiğim çoğu kişi sevinemedi !!ha bu durumda olup sevinememek ayrı olumsuz olup o psikolojiyi yaşamak çok çok ayrı bunu da anlamaya çalışıyorum. Haklı tepkiler belki ama birbirimizi kırmayalım diyoruz yani..Lütfen yanlış anlamayın dilerim çok erken vakitte çok daha iyi bir kapı açılır ve beklemeden geçersiniz:)
-
@poisson insallah hepimiz icin hayirli kapilar acilsin bu surec cok sancili bir surec ama iste 88 le elenince ister istemez cok uzuluyorsun
-
@b-ays kardeşim, @poisson doğru söylüyor, o konulara hiç girme. Başka kurumların sınavları için diyeceğim çok şey var, ama SGK için durum farklı. Dikkat ettiyseniz, herkesin puanı yüksekti. Şampiyonlar Ligi mübarek
Forumda yapılan goygoylardan belli, kafalar pırıl pırıl. Herkes birbirinden değerli.
Türkiye şartları malum, herkes sizin de bahsettiğiniz sebeple defalarca elendi. O yüzden referans arayana kızmam şahsen. Yalan yok, imkânım olsa ben de bir referans koyardım. Bu demek değildir herkes referansla girdi. Allah onlara da nasip etti oldu. Senin vicdanın rahatsa gerisini boşver. Şikayet etmektense mücadeleye devam etmeni öneririm. Ben yaş sebebiyle bir daha giremiyorum. Tabi devlet personel rejimi ileride revizyona girecek muhtemelen. Gün doğmadan neler doğar.
Bu arada 1000. sayfayı da tamamlayıp, efsane olalım. -
@b-ays 88 nedir ? sıralama mı!! anlamaya çalışıyorum ama inanıyorum ki çok daha iyileri olacak. Benim 1yıl 10 aydır girdim olmadı girdim olmadı girdim olmadı olmadı olmadı... en sonunda oldu oluyormuş..inanın olacak duacınızım
-
@poisson haklı. bence de herkes çok içten üzülüyor kaybedenler için ve daha iyisi için de dua ediyor.
-
@poisson darisi basima ozaman sagolun
-
O bu değilde sonuçlar sezeryan doğdu normal gelemedi.