9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gök-kız 9. Promosyon olmak kolay mı
-
@gök-kız ben daha çok asıldım o kadar boşa düşürdü ki !!işe yaradı ama normal zaman göre;))
-
bu gece uyumayı düşünmüyorum. sabaha karşı yatarım. sonra uyandığımda açıklanmış olur belki. yoksa akşam olmaz hayatta ya. bu heyecan ile sabah 7'de kalkarım ben akşam 7 gelmez sonra
-
@muratkilicc size nereli olduğunuzu sordum mu acaba
-
@hagi gibisimi kaldı üzerimize tez bile yazıldı :))
-
@mağdurum Hocam bu mevsimde sivrisinek güneydoğu kısımlarında olur. sen emin misin karadenizli olduğuna ?
-
@hagi "sgk bizi kurtarinca" diye bir cumleyi okuyunca aklima gazman geldi. Apsurt bir kahraman olustu kafamda. Aylardir bizi tribe sokan sgk, nasil kurtaracak bizi
-
@gök-kız, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@muratkilicc size nereli olduğunuzu sordum mu acaba
:)))) Hocam sen ne istiyorsun milletten Allah aşkına :))
-
@poisson işte bende mutfağa yöneldim obezlik yolunda bir kaç adım attım
-
@gök-kız çık oradan çık bak ne kaldı şurada işe başlamana kıyafet derdi daha çok germesin :)))
-
burdakilerin hiç biri hiç bir yere gelmeyi hak etmiyor, daha memurluğun tozunu yutmamışsınız gelmiş burda gevşek gevşek konuşuyorsunuz. Sizden değil denetmen hiç bir şey olmaz, adam mısınız lan siz... Ama durun siz hepinizi tezime yazıyorum, sayın profesörüme hepinizi tek tek anlatacam... Bu ne had bilmezlik, siz nasıl denetmen adayı olabilirsiniz aklım almıyor...
-
@gök-kız hocam ben iletilerin arasında üstü kapalı yazmıştım
-
@22121121 ahahaha ya şimdi muhabbete katilan herkese sordum sormazsam ayip olur bahane muhabbet şahane
-
@kai-hitwatari yok ya öyle demek istemedim, öyle mi anlaşıldı?
-
@gök-kız sende karateci havası var
-
@hagi sanirim ben oyle anladim
-
@aliyar-bey ahh kıyamam kimse sana cevap vermedi mi kimse sana sinirlenmedi mi sen kimsin defol demedi mii:))))
-
@meçhulasker o nerden çıktı ya
-
@aliyar-bey haddini bil. sen kimsin? :))
-
@aliyar-bey halide edip adivar'in bir kitabi var. Boyle durumlarda o aklima geliyor.