ulan kelepce su mulakati kazanirsam uludag ekonometri istatistikteki butun yrd doclara hediye paketi gondericem.fakat paketin icinden cikan seye dikkat et. seversin sen gerci
9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
ulan kelepce su mulakati kazanirsam uludag ekonometri istatistikteki butun yrd doclara hediye paketi gondericem.fakat paketin icinden cikan seye dikkat et. seversin sen gerci
-
Hala burada ne işi var ya yediği küfürleri teyit etmeye mi gelmiş
-
Arkadaşlar ben de kazanırsam yazmayacağım. Hakkınızı helal edin. Bu şarkı benden tüm pro.ya gelsin.
https://youtu.be/DC9_rI10CZ4 -
@meçhulasker kazanırsam yazmayacağım geldi :)))))
-
ahahahahah iyiymiş ya ben de havaya gireceğim kazanırsam hiç birinizi tanımam HIH :D:DD
-
@meçhulasker tam olarak kazanırsan mi
-
okuyormusun kelepce.bak bunlardan da alinti yapip arkadaslarin isimlerini kaynakcana ekle.bizlerin sayesinde seni bir dr doc yaparlarmis.o zaman ne gulerim be
-
@poisson Fatal ERROR
-
@poisson hocam kazanamayanlar olacak illaki onlarım yalnız hissetmemesi adına. Kazanamazsam zaten kazanamamışımdır
-
@meçhulasker ha cidden kazanırsan yazmayacaksın @denetcii ERROR varda fatal değil :)) yahu sevinicimizi hüznümüzü paylaşıp helalleşmez miyiz
tabii herkesin kendi tercihi ama:))
-
@gök-kız yani öyle düşünüyorum
-
@meçhulasker kazananlar kazanamayanlara destek olsa güzel olmaz mı
-
@gök-kız kazanamayanlar kazananlara torpille girmişsin demekle meşgul olacak o zaman
-
Bir kac hafta once yine boyle kesin aciklanacak haberiyle persembe ve cuma günüm hiç olmuştu, aynısı olmasın...
-
kazanan arkadaslara simdiden hayirli olsun.allah isinizde mutlu etsin.kazanamazsam ben de yazmayi birakirim.kelepce hocanin dedigi gibi 3_5 yil sonra sikayet etmeyin sakin.yoksa usenmez sikayetlerin oldugu foruma da girip "ben size demistim" der
bunun gibi sozde akademisyenleri hakli cikartmayin.
-
Haydi artık sonuçlar kelsun mii
https://www.youtube.com/watch?v=chSEjrZ6uxs
-
@gök-kız yani destek olmak güzel ama o ruh haline diyebilecek şeyler ortada
gerçi benim için önemli değil ben kaybetsem de kazananların partisine katılırım
-
Angut bey napiyorsunuz
-
@denetcii ahahahah doğru bir de öyle bi muhabbet var
kazanamayanlar kazananları dışlayabilir
-
@paretowilfredo hocam erken seçim işlerinden bi 5 dk ayırıp kurumdan bilgi alsanız ???