9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@22121121 inşallah kısa zamanda merkez kadroda buluşuruz o zaman gakkom :))
-
@kai-hitwatari bir sen zaten her platformdan destek(hatırlamasan da :)) )
-
Yarında gece 00:00 da açıklamasalar bari.
-
@aliyar-bey hedef merkez kadro diyooooor
-
@poisson ahahaha başkan değil mi kırar da sever de... Başkanın işine karışılmaz ne zaman öğreneceksin bunu !!!
-
@gök-kız benimkiler ayrı bir cumhuriyet Bugün açıklanabilirmiş bile demedim!
-
-
@furkitofaso Üstad sorun yok. Ben zaten o mesajda senin genel olarak başka şeylere gerildiğini gördüm ve şahsi algılamadım. O yüzden devam ettirmedim tartışmayı. Bir kırgınlıkta yok. Hayırlısıyla bu süreç bitsin de önümüze bakalım. Verdiğin bilgiler için yine sağol. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.
-
@poisson ben dedimde kimse inanmadi
-
Bu iş Japonya da falan olsa bütün kurum harakiri yapardı
-
@okn-svnd açıklanacak kardeşim sizin yazdıklarınızı da okudum çok yerden çok fazla aynı yönde bilgi var ki bunlardan bağımsız sadece benim aldığım bilgi bile yeterli kendi penceremden baktığımda ha bugün olur yarın olur saatini falan bilemeyiz ama bitti yani herşey ondan çok eminim açıklanacak yani :))
-
@gök-kız ne yapalım Ankara sevdası :)) sen nasıl gideceksin kazanırsan burdan
-
@aliyar-bey her gidişin bir dönüşü vardır
-
@aliyar-bey İnşallah toprağım
-
@gök-kız aynen işte o yüzden sgk ile gidip kyk ile hızla dönme isteği var
-
Ne diyelim inşallah dediğiniz gibi olur da yarın açıklanır ama açıklanmazsa kısmını düşündünüz mü bilmiyorum. Gerçekten olumsuzluk anlamında değil söylediklerim. Ben bugün için çok heyecanlıydım ama aşırı moralim bozuldu. Yarın da açıklanmazsa buradaki herkesin modu eskisinden daha kötü olacak. Bir haftasonu daha geçirecek hal kalmadı kimsede.
-
@aliyar-bey inşallah ben o kadar hızlı dönemem ya müfettişliği kazansaydım dönerdim dmi
-
@hagi Hocam büyük ihtimal sisteme veri girişi yapılıyor gibi. Kayıt bulunamadı ile Sınav sonucu bulunamadı arasında çok fark var. Sona geldik inşallah. Tüm duyumlarda bunu gösteriyor. Her şeyin en iyisini Allah bilir ama bence yarına kalmaz gibi
-
Açıklanmazsa aciklanana kadar susmam soyleyim sinirli abiler şimdiden kendinizi hazirlayin
-
@gök-kız daha dur benim de sonucum belli değil bakarsın ne gidebilirim ne dönebilirim ( Allah korusun tabi ) ama ümit kesmeye de gerek yok, sgk açıklansın merkeze oynarsın. O da olmadı ankaradan sana bi koca buluruz dönersin