9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson belli belli hiç sevmediğin
-
@mağdurum, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@mütemmim-cüz benim cigerim yanmıs yillardir bu sayılmaz mi??
Onu sen biliyorsun, bize böyle ihtişamlı SGK binasını kadraja sığdıracak, görenlerin desteğini sağlayacak bakanın, başkanın yüreğini dağlayacak bir yangın lazım.
-
@aliyar-bey yani aramızda kalsın bak
-
@aliyar-bey benimle alakalı gerildim biraz arkadaşımızın şahsına yönelik birşey değildi hepimiz stresliyiz sonuçları bekliyoruz olur böyle şeyler takılmamak lazım :)) arkadaşımızı kırmak asla istemem bir hatamız olduysa affola
-
Troll beyi neden hemen yolladınız stres atacaktik
-
@poisson tamam söz ;))
-
Araya bir trol karismis hemen banlanmis kimse takmamis bile
-
@furkitofaso @aliyar-bey baaak hep ılımlı hallerim sayesinde ortam yumuşadı :)))
-
@poisson ahahah açıklanınca girerim eve sonuçlarımı alışverişte bekleme huyum var
-
@mütemmim-cüz arsivi yakalim
-
@kai-hitwatari benden kaçmaz:)
-
@poisson ya bi git fitne sokmaya çalışıyon ordan yermiyim ben ya
-
@furkitofaso yok farkettim zaten ikinizin de niyeti iyiydi ama konusu açılmazsa öyle bi soğukluk kalır diye açmak istedim, sonuçta ikinizi de tanıyorum adam gibi adamlarsınız :))
-
@denetcii tek sen trol savar
-
@poisson sen misin ilimli yaa tam korukcu inanmayin
-
@furkitofaso hiiii sen yazınca :(( al işte kırıldı gidiyom ben ya
-
@poisson sen olmasan zaten ne olurdu bu forumun hali
-
@aliyar-bey @furkitofaso Sorun yok kardeşim. O sırada millet üstüne gelmiş biraz sonradan farkettim. Uzatmanın anlamı yok zaten yanlış anlama ve gerginlikten ibaret
-
O değilde yarın kesin mi bari.
-
@kai-hitwatari @aliyar-bey gidiyom ben kıymetimi bilemediniz siz kaybedersiniz HIH