9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson o iş bende
-
@poisson olmaz gidemezsin geyik ekibi eksilemez
-
@aliyar-bey hocam hoş geldin. Mülakatın iyi geçmiştir umarım
-
@22121121 aynen toprağım sıkıntı yok
-
@poisson sen olmazsan burda ılımlı insan kalmayacak gitme kavga ederiz sensiz
-
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@mütemmim-cüz arsivi yakalim
Sakkın sakın sakın ha!!! Zaten açıklamamak için 40 takla atıyorlar. Arşiv yanarsa son aday eceliyle ölene kadar açıklamazlar daha -
@poisson nereye? Biz körükçü seviyoruz.
-
@aliyar-bey hadi bakalım guzel sonuçların olsun
-
@22121121 hoş bulduk kardeşim valla iyi mi kötü mü çok anlamadım ama iyi gibiydi :))
-
@22121121 açıklanmayacak diyenlerin ve negatif enerji yayan karamsarların ağzına kürekle vurmak istiyorum üstüne alınmasın kimsenin şahsına yönelik değil bu söylediklerim ama bu kadar günü geride bırakıp sürecin sonuna geldiğimizde enerjimizi düşürmeye moralimizi bozamaya hiç gerek yok :))
-
@gök-kız yaaa ne gidicem trip atıyorum :)) nereye gidicem hem bu heyecanla çok uzaklaşamam yani
-
@mütemmim-cüz hahah tam ciğer yakmalik arsiv
-
@gök-kız amin Allah razı olsun :))
-
@poisson sen bize laf yetiştirmeyi bırak da önüne bak düşecen
-
ben bile bugün aciklanacak gibi hissediyorum.BEN BILE
-
@furkitofaso gerçekten ya enerji yükseltin ya daa söyleyeceklerim bu kadar
-
@aliyar-bey Hakkında hayırlısı olsun toprağım. Seni merkez kadroda görmek daha çok mutlu eder ama Elazığ SGK da da buluşabiliriz
-
@aliyar-bey ben döndüm ya 20 dakika falan oldu ama @furkitofaso beni çok kırdı ben bir de insanlara bağırdım yani hiç tarzım değil sırf O'nun için sesimi yükselttim (caps-lock açtım )
-
@furkitofaso Hocam benim duyumum da cok guvendigim birinden persembe yetismezse cuma kesin seklindrydi ayrica 8. Promosyondan atkadaslarda aciklanacak bu hafta dediler.Hepimizi trollemis olamazlar.Biz duydugumuzu paylasalim inanmak istemeyen inanmasın.
-
@poisson benim heyecan mideme vurdum once cok aciktim hemen yemek yiyelim dedim sonra oturunca yok ya canım istemiyo dedim Annem koşarak huni almaya gitti