9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar beni kimse yanlış anlamasın kızgınlıkla da yazmıyorum.Lütfen referansla girenler Allah'a şükretmesin lütfen
-
@mjöllnir hocam bende yedeklik süreci hakkında bilgi almak isterim 27 yedek durumundayım.
-
Yedek arkadaşlar şimdiden bir grup kurup iletişime geçsinler kaç feragat olacak kaçıncı sıraya gelecek vs. artık whatsapp mı olur facebook olur neyse... özellikle kazananlarla iletişime geçip feragat sayısını öğrenmenizde fayda var. Bunun için bir liste oluşturulsun örneğin asil kazanan 50. arkadaş feragat edecek, yedek 3. arkadaş feragat edecek vs. düzenli bir şey olursa yedeklerde kaça gelir rahat öğrenirsiniz.
Hakkıyla kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim yolunuz açık olsun.
-
Sevgili dostlar burada iyisiyle kotusuyle 195 gun gecirdik. Hepimizin hakki birbirine gecmistir. Hakkinizi helal edin. Benden yana herkese hakkim helaldir (sgk haric). Kazanan arladaslari tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaslar insallah kisa zamanda daha guzel yerlere atanirlar. Burada birbirimizi desteklerek bu kadar gunu gecirdik, yoksa bu kadar gun gecmezdi. Allah hepinizden razi olsun. Burada cok kral insanlar var. Bu bir ayrilik degil, burada olmaya kalan arkadaslara destek olmaya onlara birlikte mucadele etmeye devam edecegim insallah. Her sey gonlunuzce olsun.
-
Yazik o kadar insanin emegine. Sinav basvurusuna torpil sarti koyun da bosuna aylarca stres cekip beklemeyelim bu sonuclari
-
@andone neden meslek nedir
-
@black senin olacagini biliuordumm
-
Başarılı asil 39
Eğer beklediğim yerler açıklarsa ve kazanırsam buradan feragat edicem. Kazananları tebrik ederim. -
Arkadaşlar yedek adaylar için bir sayfa oluşturdum hepiniz beklerim orda.
-
@mağdurum sende durum ne?
-
Arkadaşlar WhatsApp grubu kuralım yedekler için ben anlamiyorum biri yapabilirse çok makbule geçer
-
Benim olmamış hakkıyla kazanan arkadaşları gönülden tebrik ederim kazançlarını güzel günlerde yemek nasip olsun. Ayrıca herkes torpille kazanmış gibi yorumlar yapıp torpilsiz hakkıyla kazanan arkadaşları da zan altında bırakmayalım yine torpille kazanan veya torpille kazanıp Allah'ım şükürler olsun diye sevinen varsa ailesinden çolugundan çocuğundan çıksın.
-
@mrzcn hocam gruba gelin orda konuş kurarız.
-
Yedekler için grup kurdum arkadaşlar paylaşalım
-
@malthuss ha yaşa. arkadaşlar ben de 5. yedek olmuşum. sonuçlar hayırlı olsun hepimiz için.
-
Yedekler için grup
-
@mağdurum valla demiştiniz benim içimde hiç bir his yoktu olumlu veya olumsuz
-
@denetcii ona kimse bakmıyor üstat emin ol.. Referansı torpili kimse hak olarak görmüyor herkes kendi yoluna bakıyor
-
Feragat edenler asil numaraları ile yazabilirler mi feragat edeceklerini
-
Ben 1 kisinin bile torpilsiz kazandigina inanmiyorum. Gercekten oyle biri varsa hayirli olsun. Ama baskalarinin hakkini gasp ederek kazananlara o maaslari yemek nasip olmasin. Colugundan cocugundan ciksin